luni, 15 septembrie 2014

Bocris si Calculatorul


Şi-l făcuse cadou, singură din primii ei bani, cadou de Moş Nicolae. Habar nu avea dacă e bun sau nu, ce memorie are sau alte date tehnice. Se plimba prin magazin şi aştepta cu înfrigurare să-l primească, să îl ia în braţe şi să îl ducă acasă pentru a fi doar Ea singură cu El.

Într-un final, vânzătorii i l-au dat în braţe, iar ea cu grijă a luat primul taxi şi l-a adus acasă. El se simţea bine în noua casă, scăpase de frigul din magazin, şi simţea cum în interiorul lui cresc puteri noi.Dormise mult timp, şi nu ştia că stăpâna lui, cea care avea să îi devină cea mai bună prietenă, îi va fi alături zi de zi fără întrerupere.

Am crescut amândoi, au trecut ani şi ani, şi timpul şi-a pus amprenta asupra amândurora. El se simţea din ce în ce mai obosit, ea părea mereu supărată pe el pentru că nu o mai putea ajuta ca înainte. Şi totuşi Ea se întorcea mereu la El. 

Într-o seară, El s-a simţit rău, simţea cum memoria îl lasă şi că tot ce vrea este să doarmă un somn adânc. Era timpul să doarmă, trecuseră 9 ani de zile, de când venise în casa ei, dar nu,nu putea să o lase, nu, acum când ştia câtă nevoie avea Ea de El.

,,Te rog, trezeşte-te! Hai nu mă lasă acum, mai am nevoie de tine, te rog, nu mă lăsa!'' îl imploră Ea. Dar nu mai porni. Aşa trecură vreo trei zile. În fiecare zi, Ea îşi vizita prietenul, dar El nu o mai aştepta. În locul lui doar o tăcere adâncă găsea. În a treia zi, minune, El îşi revenii, slăbit şi încă încercănat de boală, începu să îşi facă treaba. Degetele ei îl gâdilau uşor, circuitele lui se însufleţeau din nou...Simţea cât îi lipsise, pentru că nu îi mai venea să îi dea drumul.

Dragii mei, au trecut 9 ani frumoşi din viaţa mea, alături de cel mai bun prieten al meu: calculatorul sau unitatea cum vreţi să i spuneţi. Vara aceasta de două ori am crezut că l-am pierdut, şi iată cum El încă se încăpăţânează să îmi fie alături.Ştiu că a venit timpul să îl schimb, m-a servit atâţia ani, încă studiez ofertele de la magazine şi cele ale site-urilor online, şi vreau să fac o alegere bună, iar de data aceasta voi alege un laptop. Nu vreau un laptop foarte performant şi scump, am găsit multe oferte bune pe acest magazin online IT. 

Din gama laptopuri ieftine  îmi face cu ochiul acesta. 
click aici

Aş alege acest laptop,din următoarele motive:
 -transportul e gratuit atunci când cumperi de peste 200ron.
-firma are o experienţă de peste 20 de ani.
-raportul calitate-preţ este excelent.
-poţi cumpăra şi în rate.
-primeşti produsul acasă, fără să mai baţi drumul magazinelor.
-primeşti garanţie la produsul cumpărat.


Adaug la un wish list şi următoarele de mai jos.
                                            
click aici                 click aici                 click aici

Care este gadget-ul sau obiectul care v-a fost alături mereu şi fără de care nu vă imaginaţi viaţa?

5 comentarii :

  1. Tot laptopul si PC-ul, evident. Eu le-am cumparat pe ambele, in caz ca unul se defecteaza, sa-l am pe celalalt de rezerva. Si mobilul mi-e vital. :D Chiar nu stiu ce ne-am face fara el!
    Nu-mi pot imagina viata fara cele doua(calculator si mobil) si fara aparatul foto. Acum visez la un DSLR ceva mai performant... :D :P Si la niste obiective mai bunicele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun prieten ai avut, dacă ti-a fost alături atâţia ani. Cred că alegerea la care te-ai gândit este foarte bună, dacă nu eşti pasionată de jocuri şi alte distracţii care solicită un pc mai puternic. Acum 3 ani mi-am luat un Acer Aspire destul de simplu, dar care merge tare bine şi de care sunt foarte mulţumit. Nici nu am nevoie de ceva mai bun.
    Numai bine şi să ai doar zile frumoase! :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu unul care cred ca trebuie inlocuit! Multumesc pentru recomandari !

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant acest magazin online, are de toate in materie de tehnica!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...