marți, 29 iulie 2014

Wow, casa inteligenta!

Credeaţi că viitorul e departe? Că filmele S.F sunt doar imaginaţia unor prea entuziaşti scenarişti şi regizori?Ei bine, viitorul e aici, şi e doar la un click distanţă. Nu trebuie să căutaţi prea mult, căci există tot felul de site-uri unde găseşti lucruri interesante pentru maşina şi casa ta.Un astfel de site este acesta

Tehnica mă uimeşte mereu, mai ales că mintea mea înclinată spre umanism nu poate concepe cum pot exista CASE INTELIGENTE? O casă în care totul să pornească printr-o simplă apăsare a telefonului, unde expressorul să te aştepte cu o cafea aburindă la întoarcerea acasă, şi totul fără cabluri electrice, fără modificări în structura casei? Nu suntem în anul 3000, deja au apărut astfel de chestii uimitoare??

No way, aş fi spus eu, dar vă las să priviţi videoclipul de mai jos. Îl puteţi vedea chiar aici. Pe mine, m-a lăsat cu gura căscată.


Că tot vorbeam de tehnologie, camerele de supraveghere nu strică niciodată într-o lume în care siguranţa familiei tale e mai importantă decât orice.Auzeam zilele trecute pe la TV, cum unui bărbat i s-a spart casa de două ori într-o lună.Poate părea de domeniul fantasticului, dar aceasta este din păcate,cruda realitate. Că tot vorbeam de securitatea bunurilor şi a familiei tale, pe site găsiţi echipamente complete şi accesorii de securitate pentru imobile, magazine şi clădiri. Senzorii de mişcare sunt la preţuri începând cu 48 de lei şi sunt compatibili cu orice centrală de detecţie wireless.Hoţii reuşesc însă să păcălească cumva aceste aparaturi, dar ce spuneţi de yale electromagnetice incastrate cu preţuri începând de la 150 ron? Într-o lume nebună, nebună se pune din ce în ce mai mult accent pe siguranţă. VREM să ne simţim confortabil acasă, dar mai ales să ştim că munca noastră de o viaţă e în totală siguranţă atunci când plecăm de acasă.Hanora.ro este soluţia pentru toate problemele voastre. 



Pe site, găsiţi mai multe chestii interesante pentru casă şi maşină.

13 comentarii :

  1. Eu nu mai trebuie sa-mi cumpar, si-a pus vecinul meu la pensiune si la magazin...ca daca am locuinta pe colt...:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci, eu stiu casele inteligente de pe vremea cand erau proiecte prezentate pe Discaovery! :)

    Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt cam in urma cu descoperirile, asa-i? Ei ce sa faci, asa-i cand esti femeie, nu te intereseaza prea mult tehnica..Seara buna si tie!

      Ștergere
  3. faine, vezi vecini ce fac:)))...si, daca sunt vecine...glumeam, desigur...sa ai o seara linistita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt fara cuvinte. Ce bine arata casa aia si ce lucruri incredibile face. E casa visurilor mele... Confort, siguranta, stil la superlativ.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh, pe mine nu ma impresioneaza "casele inteligente" pentru ca nu-mi place sa fac totul actionand un buton. Nu-mi place sa depind de butoane si de diferite programe "inteligente". Tot apasasnd un buton cineva poate bloca totul... :) Daca ti se "strica" butonul nici nu mai poti intra/iesi in/din casa inteligenta altfel decat cu ajutorul unui lacatus, in cel mai bun caz... :) Sa mai zic despre eventuale defectiuni?! Ca la masinile "automatizate" - se strica ceva umbli de-ti sar creierii sa gasesti un service in care e cineva care sa se descurce cu softul - cat te costa nu mai zic...
    Camerele de supraveghere ofera iluzia sigurantei, dar daca nu inregistreaza in timp real ceea ce "vad" si la "capatul celalalt" nu e un om care sa observe si sa intervina in caz de urgenta, ma intereseaza prea putin ca e prins hotul dupa ce mi-a dat una-n cap de m-a trimis in coma... ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai si tu dreptatea ta, dar un pic de tehnica nu strica. Mie mi-a placut foarte mult conCeptul, mi se pare desprins din filmele S.F...nu imi vine sa cred ca poate exista asa ceva! TOATE CELE BUNE, DRAGA DIANA!

      Ștergere
  6. ohoooo...visam la ele de pe vremea facultatii, cand vedem astfel de clipuletele la cursurile de Design! dar......oricat ar fi de frumoase, tiii ce scumpe sunt! :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...