miercuri, 9 iulie 2014

Amenajarea casei cu produse româneşti

De curând ne-am mutat în casă nouă, de fapt nu e nouă, e apartamentul alor mei, apartament pe care ni l-au lăsat nouă în grijă. Sunt multe de făcut în orice casă, aşa că ne-am hotărât să ne punem pe treabă. Părinţii mei având casă la ţară, au cam neglijat apartamentul, drept pentru care trebuie să facem unele îmbunătăţiri, ca de exemplu să renovăm camera mea şi a lui Iubi. Cert este că avem nevoie de multe lucruri în dormitorul nostru, adică trebuie să o luăm de la 0 în ceea ce priveşte amenajarea camerei.

În primul rând, avem nevoie de un pat IMENS, pentru că şi eu şi soţul meu suntem adepţii unui somn odihnitor şi acest lucru nu se poate face decât într-un spaţiu MARE şi CONFORTABIL. Nu îmi plac canapelele oricât de puţin spaţiu ar ocupa, vreau să dorm bine în patul meu.

Căutând pe net, am găsit acest pat imens care, deşi ar ocupa jumătate din cameră, e mai mult decât perfect. Plus că este un produs românesc, iar acest lucru mă bucură, m-am cam săturat să cumpăr totul de la alţii, când noi avem atâtea resurse să facem lucruri de calitate. Bravo lor!



Camera noastră va fi o combinaţie de alb cu mov, aşa că pe acest site cu produse made in Romania, am găsit şi o lenjerie de pat absolut superbă din bumbac de calitate care s-ar potrivi de minune cu patul nostru gigantic. 

Asta nu e tot, fantezia în mov continuă, am găsit şi nişte ghivece de flori care merg mână în mână cu viziunea mea despre cum o să arate camera noastră care are şi balcon. 

MadeRomania sunt o firmă care promovează produsele româneşti, lucruri create cu migală şi multă pasiune, produse create în România, de români. Cinste lor, pentru că mai sunt şi oameni care încearcă să promoveze oamenii care ne onorează ţara prin munca lor!


5 comentarii :

  1. Spor la renovat!:) Ai mei tot renoveaza de cand am plecat eu de acasa si inca n-au terminat! ( bine ca nu sunt acolo). Lenjeria e de la Pucioasa nu-i asa? E super! Iti multumesc ca ma vizitezi destul de des. In ultima vreme, vizitatorii mei romani m-au cam evitat! :) Asa ca ma bucur ca cineva din Romania ma viziteaza! O zi minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca lumea nu prea are timp, mai ales cu venirea sezonului estival.

      Ștergere
  2. Mult spor, astept poze dupa ce termini cu toata treaba. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. succes la decorat! sper ca vei da cat mai curând un look cald caminului.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...