joi, 29 decembrie 2016

Tu ai auzit de elevatorul auto?


Tot aud in jurul meu de cateva zile“elevator auto”. Ce sa fie oare? Semnificatia cuvantului “auto” si ardoarea cu care pomenesc toti cei din jurul meu ma duce cu gandul la o chestie foarte importanta, chiar indispensabila pentru posesorii de automobile.
Din acest punct de vedere nu gresesc deloc, pentru ca intradevar, elevatorul auto este un utilaj destul de important. Deobicei acesta poate fi gasit in cadrul service-urilor auto si a vulcanizarilor, acolo unde gasim elevator auto 2 coloane sau elevator auto foarfeca vulcanizare.


Ce face elevatorul auto?
Elevatorul auto are un principiu de functionare foarte simplu. Acesta are incorporat un buton care practic face toata treaba. Apesi butonul iar el va positiona anumite “lamele” sub vehicul, care vor ajuta meseriasul sau profesionistul auto, sa-si desfasoare toate activitatile de verificare, reparare si/sau mentenanta.

Practic elevatorul auto te poate scoate din incarcatura si iti permite accesul chiar si in zonele cu probleme, mai putin accesibile, sau zonele problematice in care o simpla apreciere cu ochiul liber nu ar putea detecta adevarata sursa a uneiprobleme. Elevatorul auto poate fi utilizat atat de centre specializate ce necesita un astfel de utilaj, cat si persoanelor fizice care isi doresc sa economiseasca din timpul petrecut in service-urile auto. Daca te afli in situatia fericita de a dispune de mult spatiu si un astfel de elevator ti-ar fi foarte util, poate ar fi cazul sa tegandesti la o astfel de achizitie.

Se stie ca elevatoarele sunt dispozitive destul de grele si voluminoase, insa scopul lor este sa-ti serveasca in cele mai dificile situatii prin care trece automobilul tau.

Atunci cand cele doua brate extrem de puternice nu sunt suficiente pentru a-ti pune masina pe picioare, cu siguranta elevatorul auto nu va da gres. Alege intelept, alege un elevator auto!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...