luni, 19 decembrie 2016

Parul degradat doar o amintire neplacuta

Deteriorarea parului reprezinta una din cele mai comune probleme ale omului, acesta afectand deopotriva atat femeile cat si barbatii. 
Acest lucru se intampla pentru ca parul trece in fiecare zi prin situatii care nu de fiecare data sunt cele mai placute pentru podoaba noastra capilara. Pentru ca de multe ori supunem involuntar parul la factori nocivi este important sa stim cat mai multe lucruri despre cauzele care contribue la deteriorarea parului, nu doar remedii pentru tratarea acestei probleme.
Folosirea inadecvata a produselor de ingrijire a parului reprezinta unul din factorii care contribue la deterioarea parului. Desi acest lucru suna ciudat, nu toti cei care utilizeaza produse de acest gen se intereseaza in prealabil daca respectivul produs este ori nu compatibil cu tipul de par pe care il are.
Mediul chimic ori anumite activitati care implica utilizarea produselor chimice reprezinta un alt factor nociv pentru par. Cel mai afectate de acest factor sunt reprezentantele sexului fumos pentru ca acestea apeleaza frecvent la metode de infrumusetare care implica si substante chimice. Acestea trebuie sa stie ca ori de cate ori apeleaza la vopsirea parului ori la coafarea parului la un salon de infrumusetare trebuie sa utilizeze o anumita perioada de timp si un balsam revitalizant ori un tratament par foarte degradat, chiar daca starea parului nu este atat de grava. In acest sens recomand utilizarea balsam Joico pentru ca acesta este special conceput pentru reconstruirea si intarirea parului tratat chimic. Pentru mai multe informatii despre acest produs precum si despre alte poduse Joico arunca o privire peste catalog Joico.

A crede ca deteriorarea parului se datoreaza faptului ca parul este spalat rar este una din cele mai mari greseli care pot fi comise in acest sens. Specialistii din domeniul ingrijirii parului recomanda spalarea parului de 2-3 ori pe saptamana in functie de tipul de par avut. De exemplu parul uscat trebuie spalat doar o data pe saptamana. Pentru ca si calitatea apei deterioreaza parul, utilizarea unui balsam profesional pentru par este mai mult decat necesara.

Dupa cum reiese si din acest articol deteriorarea parului se datoreaza in primul rand neglijentei pe care noi o avem fata de parul nostru, asa ca inainte de a ne planga de faptul ca ni se deterioreaza parul ar trebui sa incercam sa avem mai multa grija de el.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...