joi, 28 aprilie 2016

The best gift ever: Soufeel bracelet and charms

E primul Paște în casa noastră. Parcă nu îmi vine să cred că a trecut un an de când ne-am mutat, parcă mai ieri era crăciunul, nu știu cum timpul trece atât de repede.
Cel mai frumos cadou de sărbători este timpul petrecut alături de ai tăi, acesta nu are valoare și se măsoară doar în bucurie și voie bună.

Nu mi-am dorit foarte multe de Paște în afară de sănătate alor mei și o masă plină, dar iată că pe lângă acestea am primit cel  mai frumos dar din ultima perioada: brățara Soufeel.

Brățările le știam din postările fetelor din blogosferă, și iată că iepurașul a venit încărcat cu cele mai frumoase charmuri, de o calitate excepțională. 

Toate brățările Soufeel sunt din argint veritabil, foarte calitativ, iar charmurile mult mai frumoase decât în pozele de pe site. Brățara mea o găsiți aici.



Brățara la fel ca și charmurile sunt inscripționate cu marca Soufeel și desigur simbolul argintului 925.
Dacă nu sunteți mulțumite de produsele alese aveți 365 de zile să returnați brățara, deși nu va fi cazul pentru că sunt îndrăgostită de această brățară. Referitor la dimensiune comandați cu 2 cm mai mult decât măsura voastră, căci altfel va fi prea fixă sau chiar mică.



Cum sunt  o balanță veritabilă de septembrie, am ales charmul pentru cei născuți în această lună. Întâmplător culoarea mea preferată este albastru, tocmai de aceea acest charm pentru septembrie este perfect. Cristalele sunt Swarovski, frumos lucrate și așezate fără cusur.






Nu știu care dintre cele charmuri este preferatul meu pentru că acest charm din sticlă de murano este de-a dreptul impresionant. L-am ales pentru că mi se pare că poartă în sine primăvara. Cum e să porți tot timpul cu tine primăvara, nu-i așa că îți aduce zâmbetul pe buze?





Următorul charm este cel al sufletului, al iubirii care este promotorul fiecăria dintre noi. Fără iubirea soțului și a băiețelului meu cred că viața mea ar fi fadă, tocmai de 
aceea charmul-inimă cu pietre a fost o alegere potrivită.






De charmul ying si yang  m-am îndrăgostit de când l-am văzut pe site, de ce? Pentru că e simbolul echilibrului dintre bine și rău, simbolul ying și yang din filozofia chineză. Privindu-l îmi reamintește că în viața e nevoie de cumpătare, de echilibru, de a pune pe primul plan lucrurile bune, iar din cele rele luate doar partea bună.




Charmul-trifoi l-am ales prin prisma faptului că în viață fiecare are nevoie și de puțin noroc. Acest talisman poate îmi va aduce și mie în momentele cheie puțin noroc. Nu degeaba se spune că poți da unui copil orice, mai puțin norocul.


Prima postare despre prima mea brățara Soufeel o puteți vedea aici.




Nu îmi imaginam că aceste charmuri vor fi atât de frumoase, pur și simplu te lasă fără cuvinte, sunt mult, mult mai frumoase decât în pozele de pe site. Am încercat să surprind charmurile cât mai frumos posibil, cred că la nicio postare nu am făcut atâtea poze, și tot făceam, și când le descărcam mi se păreau că nu sunt suficient de bune, și tot așa. 






Sper că vă place rezultatul final, tocmai de aceea vă aștept părerile cu mare drag, feed back-ul vostru contează pentru mine.


Am purtat brățara în acest articol, nu știu cât de bine se vede , însă am purtat-o cu mare drag.

VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITĂ/THANKS FOR STOPPING BY.

Utilizați codul BLOG5 și veți avea o reducere de 5% la orice comandă de pe site-ul soufeel. La comenzi de peste 50$ transportul e gratuit, și în plus primiți și un cadou din partea lor.

Pe Soufeel, puteți găsi cadoul perfect pentru cei dragi







7 comentarii :

  1. frumoase charmurile, ar trebui sa imi mai achizitionez si eu cateva

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt dragute charmurile! Cea cu ying-yang i-ar placea nasei mele! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Charmul trifoi imi place cel mai mult. Sa o porti xu placere :)
    Paste Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoasa e! Imi doresc si eu o bratara din asta, plina cu charmuri care sa ma reprezinte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesanta combinatia de charmuri. Sunt tare simpatice si arata foarte bine. Am primit si eu recent o bratara soufeel si sunt tare incantata de ea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Superbă brățara și charmurile de la soufeel.ro! Îmi plac mult bijuteriile din argint, mai mult decât cele din aur, iar micile charmuri sunt încântătoare! Să vedem, poate fac și eu o comandă. Mulțumesc mult pentru informație. Fotografiile sunt încântătoare!

    Zi frumoasă, oricât de urâtă ar fi vremea!☺

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...