luni, 3 august 2015

Manichiura ca la salon la tine acasa-Gel Top Coat Farmec(review)

Salutare, dragele mele!

Iubesc culorile tari, roșul fiind culoarea cea mai dinamică dintre toate și supusă atâtor speculații. Pentru mine, este o culoare care mă reprezintă și pe care o port cu plăcere.


Manichiura de azi are drept vedetă  în primul rând un gel și anume Gel Top Coat de la Farmec, fără de care manichiura mea nu ar fi rezistat atâtea zile și nu ar fi ieșit atât de frumoasă.

Este un produs inovator care protejează culoarea lacului de unghii. oferă unghiei un luciu intens si un volum instant fără a avea nevoie de lampa UV.



-lista de ingrediente

Gelul se aplică în unul, două straturi doar după ce se usucă lacul de unghii foarte bine.

Cum am procedat eu:
1. Am aplicat baza complex fortifiant de la Farmec. V-o recomand cu incredere, cu acest complex mi-am salvat unghiile dupa ce am avut o experiență negativă cu un gel uv,datorita gelului, unghiile mele s-au ingalbenit,erau casante, arătau în ultimul hal. Acest complex are vitamine si se poate aplica pe unghie fara a fi nevoie să mai aplicați un lac de unghii colorat, deoarece oferă un luciu foarte frumos unghiei.Dar daca vreți să vă protejați unghia, vă sfătuiesc să aplicați un strat înainte de a aplica lacul de unghii colorat, eu asa fac de luni bune și nu am mai avut probleme cu exfolierea sau ruperea unghiilor. O găsiți aici
2. După ce am aplicat un strat de bază complex fortifiant și am lasat să se usuce, a venit rândul lacului de unghii ultrarezistent de la Farmec.Am folosit nuanta 352.Il gasiți online aici
3.La sfârșit, după ce am lăsat să se usuce foarte bine, am aplicat gelul Top Coat.REZULTATUL???




Acest gel mi se pare fantastic nu doar că dă un luciu deosebit unghiei, ci manichiura rezistă multe zile, fără a se deteriora. Deja am fost întrebată de o prietenă dacă mi le-am făcut cu gel UV. 



Nu sunt expertă în manichiura,dar iată cum poți avea o manichiură frumoasă și rezistentă,cu 3 elemente esențiale la tine acasă. După o experiență urâtă la un salon de manichiură, am preferat să îmi fac manichiura acasă, iar cu acest gel top coat manichiura mea chiar pare făcută la un salon, căci gelul incarcă foarte bine unghia, dând impresia de unghie făcută cu gel uv.


În plus, manichiura rezistă foarte bine, priviți cum arată după 4 zile.


NU ESTE RECLAMĂ și nici nu am stat cu unghiile fără să fac nimic, am spălat haine manual, am șters aragazul, am spălat vase, căci încă nu mi-am luat menajeră :))) MANICHIURA REZISTĂ FOARTE BINE, sunt absolut încântată, mai ales că până acum după vreo 3 zile, oja începea să se cojească, iar ca o mamică ocupată ce sunt și cu serviciul nu aveam timp să îmi fac manichiura la 3 zile, acum însă după 3 zile manichiura arată impecabil.

Am devenit fană acestor produse Farmec, căci sunt produse bune, la prețuri accesibile.


VOI AȚI FOLOSIT VREUNUL DINTRE ACESTE PRODUSE?
CE PĂRERE AVEȚI DE GELUL TOP COAT?


9 comentarii :

  1. Wow, cat de bine arata <3 Imi luasem si eu la un moment dat o oja de la Avon "Gel finnish" sau ceva de genul asta. A fost groaznica oja aia...Sunt uimita de cat de bine arata rezultatul <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca acest gel si vei fi placut surprinsa de rezultat.Pupici!

      Ștergere
  2. Nu stiam de existenta lui, ojele Farmec oricum sunt calitative, deci sigur il voi incerca! Produsele romanesti sunt la inaltime! Pupici!
    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un produs foarte bun, am ramas placut surprinsa ca oja mea nu se distruge si rezista cu stoicism mai mult timp decat inainte cand nu il foloseam.

      Ștergere
  3. Bine de stiut! Habar nu aveam ca exista gel pentru unghii! Deh! :)
    Folosesc oja de la Farmec, dar nu am preferinte... :) Cand o oja imi "altereaza" unghiile n-o mai folosesc si remediez urgent problema cu zeama de lamaie si/sau ulei cald. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest gel sigileaza lacul de unghii, si vei vedea ca manichiura ta va rezista mult mai mult timp decat daca nu l-ai folosi.

      Ștergere
  4. Imi plac unghiutele tale :) Eu nu folosesc gel, doar oja din cand in cand, mai bine zis cand am chef, cu toate ca am o multime de culori :) Colectionam odata :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu foloseam, pana cand m-am cam saturat ca manichiura mea sa nu dureze mai mult de 3 zile, asa ca ti-l recomand cu incredere!

      Ștergere
  5. Acest top coat strica unghia?

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...