miercuri, 19 august 2015

Cavemenii de Văleni

Acum ceva timp, cred că sunt ceva ani, citisem undeva un articol foarte bun despre definițiile  exemplarelor din rasa umană, nu îmi mai amintesc din păcate, sursa. În fine,era ceva gen definiții cocălar de mall, pitipoanca,etc.Îmi pare tare rău, că nu dau de acel articol.

Din păcate, observ cu tristețe, dezgust și revoltă că printre cocălari și pitipoance o nouă specie îi ia locul.

Cavemenii de Văleni sunt printre cei mai periculoși,căci cocălarii sunt mici copii pe lângă ei.

DEFINIȚIA CAVEMENILOR DE VĂLENI= penisuri umblătoare pe 2 picioare, cu intelect sub nivelul animalelor, de regulă merg în haită și violează cu sălbăticie, orice prind în cale.

UNDE ÎI GĂSEȘTI? Peste tot, în special în zona Moldovei, unde rata criminalității este cea mai mare, pe alocuri prin alte zone ale țării.

CUM RECUNOȘTI CAVEMENII DE VĂLENI?

-aceștia tot timpul umblă în haită, nu o să ii vezi niciodată singuri,de regulă umblă în haită de câte 6-7.

-aceștia sunt fotbaliștii satului, oameni duși la Biserică, ,,copchii'' pâinea lui Dumnezeu,rușinoși ca niște fete.

- după jegul de sub unghii, papucii de plastic, mirosul de nespălat și balele la gură.

-după roșeața din obraji, care nu este din cauza soarelui, ci a tonelor de alcool, vărsate de milenii de stră strămoșii lor din tată în fiu.

-de regulă sunt copiii făcuți la alcool, crescuți cu alcool, din părinți și străbunici alcoolici.

- au meserii de genul: tai frunze la câini, tractorist, săpător(cu toată stima pentru cei care sunt oameni muncitori si practică astfel de merserii) sau pe banii părinților.

-își etalează mașina second hand de parcă ar fi vreun Bentley

- nivelul de educație e undeva minim spre sub minimal, Bac-ul e un fel de Oxford pentru ei, iar 8 clase, deja mai mult decât pot duce.

- aceștia nu cuceresc femeile, nu le invită în oraș, sau măcar la un suc de 1 leu la buticul din sat, aceștia le mint că le duc acasă și când colo le duc pe câmp unde le violează cu sălbăticie până la leșin.

-printre cavemenii de văleni întotdeauna există un lider, este lemurianul caveman de văleni care acostează o vecină în stația de autobuz, îi promite că o duce acasă și în plus el mai cheamă alți 6 cavemeni la viol.

-aceștia sunt ghidați strict de organul genital, ei nu gândesc, ei nu judecă, penisul este cel care gândește pentru ei.

- ei nu sunt prădători, căci prădătorii și chiar și oamenii peșterii nu își împărteau niciodată o femeie.

-cu jumătate de neuron, ei gândesc că violul este sex surpriză, că NU înseamnă DA, că femeia si-o cere.

-aceștia sunt sub nivelul animalelor, și chiar a oamenilor preistorici, pentru că animalele nu VIOLEAZĂ!

-pentru ei, femeia este cea vinovată, cea care îți cere violul, cea care îi atâtă, femeia este o simplă unealtă de satisfacere a poftelor carnale, femeia este FĂ, C---Ă, JEGOASĂ.

-aceștia îți țin tuica în mașina second hand, sau la purtător, ca să stropească victima leșinată de chinurile la care a fost supusă pentru a o viola din nou.

-aceștia au părinți și rude care în loc să îi aducă pe calea cea bună, îi susțin în prostie, fabricând dovezi false, mințind, denigrând.

-aceștia sfârșesc întotdeauna la pușcărie, pentru că locul violatorilor este la pușcărie. Din punctul meu de vedere, înainte de pușcărie, i-aș castra fizic.


MARE ATENȚIE LA ACEASTĂ SPECIE! Sunt din ce în ce mai mulți, și din păcate, guvernații nu fac nimic pentru a înăspri legile privind violatorii.
 În Cehia, Polonia, Germania,Suedia și Danemarca, violatorii și pedofilii sunt castrati chimic, ba chiar chirurgical. Dacă ar fi și la noi o astfel de lege, cu siguranță, specimenele de violatori ar fi pe cale de dispariție. Violezi, torturezi și sechestrezi pe cineva timp de 3 ore și primești 8 ani și 4 luni, furi și primești chiar și 3 ani, ce e mai grav, furtul sau violul privind consecințele asupra stării psihice a unui om?





Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...