duminică, 1 februarie 2015

Spuma demachiantă Angelica și Lămâie L'Occitane en Provence (review)

Săptămâna aceasta a fost una benefică, deoarece am primt 2 colete.Primul colet: cizmele, al doilea, un premiu de la L'Occitane en Provence.

Am avut astfel șansa să testez Spuma demachiantă cu Angelică și Lâmâie 
Echipa de la L'Occitane mi-au trimis în plus și 2 mostre pe care de abea aștept să le testez.Mulțumesc pe această cale L'Occitane pentru seriozitate și promptitudine.



Revenind la produs. 

Am ales o spumă demachiantă pentru tenul gras ,tenul meu îngrașându-se destul de repede.

Ingrediente : 
-ulei esential de citrice care purifică și revigorează.
-acid salicilic curăță cojițele ce apara la suprafața tenului.
-zinc
-ulei esential de angelică care protejează împotriva radicalilor liberi.

Am dat un search pe net și am aflat că angelica este numită și darul îngerilor și este o plantă medicinală cu numeroase utilizări:tulburări menstruale,indigestie,astenie,agitație,etc. 
Angelica crește în climatul montan și submontan, este protejată prin lege, astfel că se recoltează doar din culturi, nu din climatul natural.

Se aplică pe pielea umedă dimineața și seara, și se clătește cu apă caldă.Îndepărtează perfect machiajul, lăsând tenul curat și matifiat. 
Mi-a plăcut că după aplicare, am simțit că tenul meu este curat și hidratat, fără senzația de încărcare sau uscăciune. Tenul devine mat, excesul de sebuum este îndepărtat, iar senzația după clătire este de ten curat și revigorat. În contact cu pielea umedă, loțiunea devine o spumă revigorantă cu miros discret de uleiuri vegetale din citrice și angelică. În timpul clătirii, ochii mei nu au fost iritați, încă un plus, deci.
 Are un miros discret, plăcut.
Preț:75 ron-150 ml
Pe ambalaj scrie că produsul conține ingrediente naturale din culturi organice.

Nota 5/5.

5 comentarii :

  1. Eu mi-am ales Uleiul demachiant deoarece nu am mai avut un asemenea produs de curatare pana acum si eram curioasa. Inca nu l-am incercat pentru ca am altele care asteapta la rand dar o sa-l iau cu mine in concediu sa vad cum se descurca.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai ales acelasi produs ca si mine. Mirosul imi place maxim si faptul ca matifiaza fara sa usuce

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu am reusit sa scriu...alta data poate voi avea si eu aceasta ocazie...sa le porti/sa le folosesti cu drag

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pt premiu si pt alegerea produsului. Si mie imi place foarte mult ce am primit, un scrubb cu imortele, de care m-am indragostit la prima aplicare. Sa il folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari!Sunt bune produsele!Contin ingrediente naturale ,reda pielii o elasticitate,o stralucire ,nu o usuca...sunt cool!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...