sâmbătă, 14 februarie 2015

Sănătate și mișcare cu Justfit

Mersul pe jos face piciorul frumos. Cu siguranță, această vorbă din popor, are relevanță în viața reală, căci mersul nu doar ajută la frumusețea trupului, dar are numeroase beneficii asupra sănătății fizice: îmbunătățește circulația sanguină, previne infartul miocardic sau accidentul vascular.
Cercetătorii spun că oamenii care merg pe jos zilnic, cel puțin 30 de minute trăiesc mai mult, ba chiar sunt mai fericiți. Mi s-a întâmplat de multe ori și cred că și vouă, ca după o plimbare să mă simt mai relaxată, mai fresh. Mișcarea pune sângele în mișcare și astfel se produce o oxigenare mai bună a creierului.


Pentru persoanele care vor să facă mișcare, dar fără să se deplaseze din casă, un steper e soluția ideală. Faci mișcare în intimitatea propriei case, pierzi calorii, îți faci piciorul frumos, ba chiar vei fi și admirată de vecinele tale care nu vor știi micul tău secret pentru o siluetă de invidiat :)  Am găsit câteva modele de stepere. unele cu computer care înregistrează numărul de pași făcuți sau energia consumată. Un steper nu ocupă mult loc, așa că e perfect chiar și pentru apartamentele mai mici.

Pentru cele care adorați să alergați și vreți să deveniți un fel de Gabi Zsabo de dormitor, puteți apela cu încredere la o bandă de alergat.

Sportul este o modalitate excelentă de menținere a unei sănătăți de invidiat.Sportul ajută atât la păstrarea unei sănătăți fizice ideale,  cât și la menținerea unui echilibru mental și spiritual.
 În liceu, mi-a plăcut să merg la fitness, ba chiar am practicat și înotul, m-am ținut de treaba asta vreun an de zile, până când m-am lăsat. Acum, stau cam prost la capitolul mișcare, și mi-aș dori să mă pun pe treabă.

Din experiențele mele sportive, cel mai mult mi-a plăcut să lucrez la ,,aparate'':).Avantajul aparatelor fitness e faptul că poți lucra grupele de mușchi dorite de tine. Ca femeie, problemele sunt la burtică și șolduri. Am sau nu am dreptate, doamnele mele bloggerițe?
Dacă vreți să fiți Justfit și nu vreți să mergeți la o sală de fitness pentru că timpul nu vă permite, sau alte considerente, pe justfit.ro găsiți accesorii și echipamente de fitness. Pe site, găsiți cam toate elementele necesare pentru o viață activă: accesorii pentru practicarea sporturilor, biciclete, jucării exterior, îmbrăcăminte sportivă și suplimente nutritive.


CE SPORT PRACTICAȚI, DRAGII MEI PRIETENI?


34 de comentarii :

  1. :) Pescuitul. Dar de câte ori cobor în portul Tomis sunt nevoit să urc scările alea multe la întoarcere! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inafara de pescuit mai faci si jogging, e foarte bine pentru sanatate.Pescuitul mi se pare un sport tare plictisitor.

      Ștergere
  2. Nu am nici un aparat pentru sport dar as vrea unul ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mi-as dori o banda de alergat, mi se pare foarte faina, si mi-ar placea sa alerg, e un sport care te relaxeaza.

      Ștergere
  3. o banda nu mi-ar strica nici mie cred ca e o metoda placuta de relaxare si de a face miscare si a te tonifia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si mie mi-ar fi de folos o banda de alergat, sincer nu prea fac miscare si e foarte rau.

      Ștergere
  4. reclame reclame reclame ☺
    Sa ai un weekend minunat, Ella draga! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O recomandare utila mai degraba.Multumesc frumos, Carmen si tie la fel.

      Ștergere
  5. Fac miscare zilnic ,insa ar fi buna si o banda de alergare pentru si mai mult sport!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alergatul e un sport usor, si 30 de minute de alergat pe o banda ar fi sanatate curata.

      Ștergere
  6. Fac miscare de obicei...acum avand o problema delicata de sanatate (tocmai am trecut printr-o operatie foarte grea..)nu am voie cel putin un an sa fac efort...singurul meu avantaj va fi mersul pe jos..bineinteles dupa ce imi voi reveni...deocamdata nu prea pot sa ma plimb din cauza durerilor..Interesanta este banda de alergat,utila si eficienta,mai ales daca vremea nu este frumoasa,timp ploios...este ideala !.Frumos articolul!O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti doresc multa sanatate draga mea, sa te faci bine curand, vad ca multe persoane ar prefera o banda de alergat. Multumesc pentru aprecieri!

      Ștergere
  7. Si mie imi place sa alerg pe banda. De fapt e cam singurul aparat de la sala cu care ma impac bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca si eu cand mergeam la fitness imi placea sa alerg pe banda de alergat, mi-ar placea sa am una acasa.

      Ștergere
  8. ami place sa fac miscare.....un articol super interesant

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie sa fac mai multa miscare! Imi promit mie ca am sa incep sa fac si lucrul asta, trebuie, e musai, pentru sanatatea mea~!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu zic la fel, ca de maine, ma pun pe treaba, adevarul e ca in ultima vreme am mers mult pe jos, si surprinzator nu m-a mai durut spatele.

      Ștergere
  10. Eu am fost cam lenesa in ultima perioada, da rimi place sa merg cu bicicleta si sa alerg :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spre rusinea mea nu stiu sa merg pe bicicleta, poate doar pe una medicinala. Pupici!

      Ștergere
  11. da , de sport are nevoie fiecare din noi :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Desi nu am in prezent nici un aparat, miscare fac zilnic, pe langa mersul pe jos care il iubesc fac abdomene zilnic, imi era dor sa fac sport dupa operatie ai ma bucur enorm ca a trecu perioada de repaus impusa de aceasta, acum sunt iar activa si sper ca pe viitor sa imi achizitionez un stepper :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, esti o mamica activa, abdomene faceam si eu inainte, dar acum m-am cam plafonat.Un stepper nu mi-ar strica nici mie.

      Ștergere
  13. Singurul sport pe care-l mai practic este plimbatul cainelui. :) Ca vreau, ca nu vreau trebuie sa-l duc afara, fie ploaie, zapada sau soare. Decat sa pedalez in gol, in casa, mai bine scot cainii la... pascut! :))
    M-am gandit la ceva aparate dar ma cunosc prea bine: ar sta prin debara, undeva... Sunt o... lenesa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti tare simpatica, adevarul e ca si eu sunt cam lenesa. Eu il scot pe fiu-meu , asa ca vrand nevrand tot fac miscare. Eu zic ca poate daca as avea un aparat de fitness m-as mobiliza altfel.

      Ștergere
  14. Foarte interesant articolul.M-ai ajutat sa aleg urmatorul cadou pentru iubita mea;poate cu ajutorul unui steper sau a unei benzi de alergat reusesc sa o dezlipesc pentru o jumatate de ora din fata calculatorului.Nu ca ar avea neaparat nevoie ,ea fiind foarte energica ,dar mi-ar placea sa lucram impreuna la astfel de aparate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-am putut fi de folos.Calculatorul poate deveni un viciu, asa e, cu siguranta iubita ta va fi incantata sa aiba un stepper sau o bicicleta pt a face mai multa miscare

      Ștergere
  15. Recunosc ca sunt cam lenesa si nu prea fac sport.

    RăspundețiȘtergere
  16. Din pacate la bloc nu poti avea multe aparate fara o camera a lor, imi doream sa strecor pe undeva unul pentru exercitiile spatelui dar nu se poate datorita dimensiunilor lor.
    Asa ca combin exercitiile cu greutati/gantere cu pilates si tae-bo.
    Primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte bine ca faci miscare, un stepper cred ca ar merge si la bloc. Mie mi-ar placea si o banda de alergat..ar fi grozava

      Ștergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...