vineri, 27 februarie 2015

Ramai o primavara viata toata

Primăvara vine în curând, iar odată cu ea, explozia de culoare, parfum și lumină își va face prezența în sufletele noastre. Iubesc primăvară, pentru că o dată cu natura, revin parcă și eu la viață.Mă scutur de hainele grele, scot garderoba de primăvară, pantofii, bijuteriile, și încep parcă să mă aranjez mai cu drag.
,,Timpul primăverii este timpul meu, este timpul tău, este timpul nostru, deoarece timpul primăverii este timpul iubirii '' spunea E.E.Cummings. Primăvara este timpul când iubirea renaște, momentul când trebuie să iubim mai mult pe cei din jurul nostru, și să nu uităm să ne prețuim și pe noi înșine.

Luna Martie e bogată în evenimente dedicate femeii.1 Martie vine să ne readucă aminte de triumful luminii asupra întunecatei și friguroasei ierni, iar 8 martie e o zi în care fiecare femeie ar trebui să se iubească mai mult.

8 Martie pentru mine nu este o zi întâmplătoare, este ziua când îmi place să mă răsfăț mai mult, să mă aranjez mai altfel, o zi în care vreau să mă simt specială și cochetă.

8 Martie ar trebui să fie în fiecare zi, căci, noi, femeile uităm de multe ori să ne apreciem și să ne valorizăm mai mult.  De multe ori, calitatea de femeie cade pe ultimul loc, căci suntem soții, mame, femei cu un serviciu, și uităm să mai avem grijă și de noi. Cred că 8 Martie, ar trebui să fie o bună ocazie în care să ne reamintim să fim cochete,să fim femei.

Îmi place să mă răsfăț de 8 Martie și să îmi fac cadouri, căci cine îmi face cele mai reușite cadouri dacă nu, eu? Îmi place, de fapt, ca din când în când să îmi cumpăr câte ceva: o bijuterie, un parfum, o haină, chestii feminine, mici lucruri care îmi dau o stare de bine și mă fac să mă specială.

Printre preferatele mele în materie de cadouri sunt bijuteriile. Nu cred că există femeie pe lumea aceasta care să nu se entuziasmeze la ideea cumpărării unei bijuterii. Ador tot felul de bijuterii,indiferent din ce material sunt făcute,  dar am o afinitate pentru bijuteriile de argint. Că tot vine primăvară, parcă revine și cheful de a fi mai cochetă, așa că neapărat de 8 Martie, trebuie să îmi cumpăr o mică bijuterie. Niciodată nu ai destui pantofi, genți sau bijuterii, așa-i, doamnelor?

În topul preferințelor mele, sunt brățările. Brățarile de argint cu diferite pietre, sau simple, dau un aer deosebit ținutei, așa că am ales pentru voi câteva modele de brățări. Acestea două sunt deosebite, și cu siguranța vor fi un cadou tare frumos o pentru o femeie specială din viața voastră sau chiar pentru voi.

Îmi place și acest set de argint cu pietre turcoaz, și fluturașii din argint în combinație cu turcoazul pietrelor, sunt de efect.

Dragele mele bloggerițe, prețuiti-vă, iubiți și iubiti-vă pe voi, și nu uitați că adevăratele bucurii vin din lucrurile care vă încântă cu adevărat: o floare, o bijuterie deosebită, un parfum, sau zâmbetul persoanei dragi, sunt printre lucrurile care ne fac ziua mai frumoasă.

CE CADOU AȚI PREFERA SĂ PRIMIȚI DE 8 MARTIE?

Închei cu un frumos citat:
,,Rămâi mereu deschisă 
soarelui, luminii, tinereții,
Rămâi o primăvară viața toată.''
-Nicolae Iorga-


10 comentarii :

  1. Ador argintul! :) Dupa genti si pantofi nu prea ma "omor", dar "brizbrizurile" imi plac. Cand sunt din argint cu atat mai bine! :)
    Sunt frumoase "argintariile" prezentate pe site.
    Minunat sfarsitul de saptamana sa-ti fie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac bijuteriile, am destule, dar parca niciodata nu sunt indeajuns. Ma bucur ca iti plac bijuteriile de pe site.Toate cele bune, draga Diana!

      Ștergere
  2. eu tocmai am primit o pereche de cercei din argint-aurit cu petre mari albastru-pal, din cristal Swarowski... pentru moment sunt bijuteriile mele preferate :)
    O primavara frumoasa sa ai, Ella draga! pupici si îmbratisari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, cred ca arata minunat, albastrul la bijuterii imi place mult de tot. Sa le porti sanatoasa, un week-end frumos iti doresc!

      Ștergere
  3. Intradevar in acest frumos anotimp cand intreaga natura se trezeste la viata si starea noastra se schimba..devenim mai optimisti,ne aranjam din ce in ce mai des,ne asortam folosind si diverse accesorii ...frumoase bijuterii,pe placul tuturor!In aceasta luna profitam la maxim de rasfat!...Si cum culoarea mea favorita este albastrul ...acel set de argint este superb!Sa ai parte de o primavara plina de realizari si succese!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Albastrul e si printre culorile mele preferate. Imi plac in general culorile deschise, ai mare dreptate, parca primavara revine pofta de viata.

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. O simpla floare stiu ca i-ar lumina chipul iubitei mele care stie ca i-as darui din toata inima dar daca pe langa acea floare ar mai fi si o bratara sau o pereche de cercei ar fi super.As vrea sa-i fac mai multe cadouri si surprize placute iubitei mele dar chiar daca nu reusesc ea stie cat de mult o iubesc si cat de mult o pretuiesc.LA MULTI ANI tie si cititoarelor tele ;sa ai o primavara calda si inmiresmata plina de bucurii si impliniri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta o sa ii daruiesti multe cadouri iubitei tale, dar cel mai important dar e iubirea. La multi ani si tie, multumesc pentru urari!

      Ștergere
  6. Prefer bijuteriile de argint, le-as vrea drept cadou in orice ocazie.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...