miercuri, 4 februarie 2015

Parfumurile El Divino-un lux accesibil

Cine spunea că în țara noastră nu se produc produse de calitate, se înșeală, sau încă nu a auzit de gama de parfumuri El-Divino.

Am avut plăcuta supriză să testez o gamă largă de esențe ale brandului El-Divino. Pot spune că am rămas plăcut impresionată de calitatea acestor parfumuri și nu este o reclamă, ci strict părerea mea după testarea acestor esențe.

Cine este El -Divino?
El-Divino este un producător de parfumuri prezent pe piața din România din anul 2005, și ceea ce este cel mai important e faptul că e un brand românesc.Parfumurile sunt unice, și nu le veți gasi la alți producători din România.

Parfumurile sunt create în România,dar El-Divino colaborează cu un mare producător francez de esențe de parfumuri, astfel încât parfumurile sunt de o calitate deosebită, și la prețuri accesibile.

Am primit de la El-Divino 10 esențe în sticluțe pentru testere.
-un spray de corp parfumat Harmonie (005)-100ml
-un Parfum Ines (015)-5ml

MULȚUMESC PE ACEASTĂ CALE, EL-DIVINO!



Spray-ul de corp parfumat Harmonie m-a încântat prin aromele dulci de flori de portocal, chiparose, un spray dulce-floral, perfect pentru gustul meu. Mie îmi plac esențele dulci așa că El-Divino, m-a nimerit. Este într-adevăr o armonie de esențe florale, cu note ușor fructate.






Parfumul Ines este preferatul meu, printr-o combinație excelentă de arome dulci florale, presărat cu arome fructate. Miroase divin..O combinație de esențe care mă duce cu gândul la un parfum franțuzesc...Vanilie, mosc, flori de portocal...un parfum tare feminin. Ce mă încântă e faptul că persistă.






Testerele -10 la număr

Sprint (025)- o combinație proaspătă de arome fructate și dulci, mi se pare cel mai fresh dintre toate. 
Love Always (009)- cu siguranță te vei îndrăgosti de acest parfum cu note florale și fructate.
Integrale (022)-este predominant floral, miroase a flori de primăvară.
Harmonie (005)-flori de portocal, chiparose. 
Patchoully Vanille(020) cu un miros proaspăt oriental, cu note de vârf:vanilie.
Bois de Vanille (004)- oriental, note de chihlimbar, magnolie
Ines (015)- lemnos, fructat
Aquarius ( 003) -floral-aquatic
Prisca(011)-floral,feminin
Absolute(001)-floral,modern, seducător 

Nu mă pot sătura de esențele acestor parfumuri. Nu știu care dintre ele miroase mai frumos, pentru că toate sunt deosebite și persistă întreaga zi.Casa mea miroase ca o parfumerie,acum :)

 Vă recomand să le testați și voi și să găsiți esenta El-Divino care vi se potrivește. Prețurile sunt accesibile, de ce să cumpărăm parfumuri scumpe din import, când putem avea luxul dorit la prețuri foarte bune de la noi din România?

Vedeți aici prețurile complete la parfumuri.

Că tot se apropie Sf.Valentin vă puteți face un cadou frumos vouă și iubiților voștri, mai ales că
El -Divino produce și parfumuri pentru bărbați.




10 comentarii :

  1. Nu am știut că se fac la noi și văd că prețurile sunt accesibile!
    O zi minunată îți doresc!
    Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pentru mine au fost o surpriza placuta, bine ca le-am descoperit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hm...Parfumuri....! :-D Intru în fibrilație când e vorba de testat parfumuri!
    Chiar m-ai făcut curioasă acum! :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. As fi incantata de Parfumul Ines si asa cum ai spus se apropie si Sf,Valentin si daca sunt si parfumuri pentru barbati cred ca, merita sa incercam o achizitie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Haa,ce bine ca ti-am rasfoit blogul in seara asta ca uite asa am afat eu de parfumurile astea.De fapt,asa am aflat ca exista magazine si-n Targoviste,si-ntr-una din locatii,acum ceva ani,cand eram studenta mi-am luat Coco Channel la vrac.Abia astept sa ajung in oras sa le testez.
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am auzit de aceasta firma pana acum, desi, dupa cum ai spus sunt pe piata din 2005. Cu adevarat ca oamenii nu sunt interesati deloc sa se axeze pe brand-uri romanesti, pacat....
    Poate imi aleg si eu ceva de la ei :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Am auzit numai lucruri bune despre aceste parfumuri,dar nu le-am incercat pana acum. Mai facut curioasa iar descrierea m-a convins sa le trec pe wishlist.

    RăspundețiȘtergere
  8. chiar acum ma uit la parfumurile pentru barbati si cred ca am gasit ceva fain sa cumpar pentru sotul meu de Valentine's Day

    RăspundețiȘtergere
  9. Am auzit de aceasta gama variata de parfumuri,sincera sa fiu nu am avut ocazia sa le testez dar din cate am auzit sunt geniale!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...