marți, 3 februarie 2015

Lenjerii de pat 1+1 gratuit și un concurs aurit

De câteva zile încep să cred că primăvara își intră în drepturi și în curând vom renunța la chinuitoarele haine groase, de care, m-am săturat.

Soarele care ne încântă de vreo câteva zile, îmi creează o stare de bine, iar cum sunt și în concediu, cu atât mai mult mă pot bucura de vremea de afară.

Ne-am mutat în casă nouă, nu e a noastră, însă ne simțim bine aici. Cum plecarea a fost neprogramată și pe fugă, nu am luat toate cele necesare, am mai lăsat câteva și la casa părinților mei, așa că am descoperit zilele acestea că îmi lipsesc câteva lucruri esențiale.

Lenjeriile de pat lipsesc cu desăvârșire..da, nu am decât una singură, așa că e musai să cumpăr încă o lenjerie sau mai multe. Timp de shoppingăreală aș avea, căci sunt în concediu, dar ce fac cu Bubu care se plictisește groaznic când mergem la cumpărături?!

Slabe șanse de cutreierat magazinele prin oraș(spre dezamăgirea mea), așa că shopping-ul online este cea mai bună soluție.Simplu,rapid și practic. Și cum navigam eu pe ape virtuale, iacă dau ochi în ochi cu cea mai tare promoție. 1+1 gratis, plus șansa de a câștiga un pandativ de aur de 14 karate.Uite cum mi-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Cumpăr o lenjerie, și pe a doua o primesc gratis.Să nu mai spun, că sunt prețuri foarte bune la toată gama de lenjerii de pat outlet. Mai bine de atât nici că se putea.


Mie mi s-a pus pata pe mov, așa că pe site m-am uitat doar după lenjerii mov. Parcă era ceva prin presă cu flacăra violet, dar mă depășește acest subiect. Uitați ce lenjerii mi-au făcut mie cu ochiul:

LENJERIA nr.1
+
LENJERIA NR.2
Total 2 lenjerii=129 lei...Eu zic că merită.

Mă gândeam că dacă se apropie Sfântul Valentin, vă puteți surprinde soția cu un cadou super util, la prețuri foarte bune.Ce ziceți, dragi bloggeri de lenjeria de mai jos..e în ton cu sărbătoarea,nu?
Nu uitați: comandați orice lenjerie din gama 1 plus 1 GRATIS PÂNĂ PE 12 FEBRUARIE 2015, ȘI INTRAȚI AUTOMAT în CURSA PENTRU TRAGEREA LA SORȚI A UNUI PANDATIV DE AUR ÎN FORMĂ DE INIMĂ CARE SURPRIZĂ va ajunge la voi, chiar în data de 14 Februarie.


7 comentarii :

  1. Lenjeria numarul 1 e preferata mea, ca sa nu mai zic de concurs. Imi doresc demult un pandativ in forma de inima.

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti tare silitoare si luptatoare.Ma bucur ca ai un ton bun.Lenjeriile le schimb,pentru ca ma plictisesc repede de ele.Unele sunt pe placul meu ,altele nu.Eu nu ma refer la imprimeu ca-l alegi,ci la calitate si cum sunt cusute.N-ai de unde sti,decat acasa.O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. La ultima, desenul îmi pare ușor obositor. Poate să o folosești numai de Valentine's Day ! ☺

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place multa a doua lenjerie aleasa de tine, cea cu lalele. Prima mi se pare cam obositoare ochilor :D Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat de frumoasa poate fi cea cu lalele! Si eu ador movul in ultima vreme. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. :) Nu ştiu cum mi-a scăpat cea violet! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Superbe sunt toate lenjeriile,in mod deosebit parca mi-a facut cu ochiul lenjeria cea cu inimioare!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...