luni, 2 februarie 2015

În fiecare om e un Soare!

Nu am înțeles niciodată răutatea oamenilor. Oare societatea s-a schimbat într-atât, încât ne hrănim cu invidie și ură? Rar întâlnești oameni care să emane bunătate, pentru că viața ne-a schimbat pe toți în bine sau rău. Pe mulți dintre noi, ne-a schimbat în rău.

Am trăit momente urâte care cu siguranță m-au schimbat.
Dar nu în rău, ci în bine, pentru că am învățat să lupt, să nu cedez, să nu plec capul. Au fost multe nopți în care plângeam din cauza răutății din jurul meu, dar plânsul e uneori cel mai bun remediu prin care ne eliberăm. Se spune că și atunci când visăm urât, e modalitatea subconștientului nostru de a se elibera de toate trăirile negative.

Mă eliberez și eu încet, încet de trecut, mă scutur de veninul celor care mi-au făcut rău, și visez, visez că într-o bună zi, soarele va ieși și pe strada mea cu adevărat, fără prea mari reprize de furtuni sau întuneric. Deocamdată, e înnorat pe strada mea, dar din când în când soarele mai apare, probabil că vrea să îmi arate că Cineva acolo sus, încă mă iubește. Uit de multe ori, că singurul care m-a scăpat până acum din întuneric e Dumnezeu. Uit că El, nu îmi dă mai mult decât duc. Și cred că sunt destul de puternică dacă am putut duce atâtea :)

Sper că va fi bine, căci înăuntrul meu e un soare întreg.E o galaxie întreagă de vise și un infinit de gânduri frumoase care nu îmi dau pace. 



VĂ DORESC O SĂPTĂMÂNĂ MINUNATĂ, DRAGII MEI PRIETENI VIRTUALI!


POSTAREA PARTICIPĂ LA BUNĂ DIMINEAȚA, SOARE!

3 comentarii :

  1. Frumoase şi optimiste gânduri! Oricîţi nori negri s-ar ivi pe cerul vieţii, soarele din noi trebuie să îi alunge.
    Numai bine îţi doresc! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Este bine sa nu punem la suflet!Oamenii din ziua de astazi nu mai sunt de mult ceea ce par,ura,invidia,ipocrizia isi spun cuvantul!Daca suntem buni suntem luati de prosti..dar mai bine asa decat cu sufletul inegrit de rautate!Eu una nu as putea trai avand ura,sa fiu invidioasa pe cineva fiecare cum l-a lasat Dumnezeu!Tu esti o persoana speciala,cu suflet mare si vei vedea ca Dumnezeu v-a tine cu tine si te va ajuta de fiecare data!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...