miercuri, 11 februarie 2015

Dragostea adevarata si neincrederea

Când iubești se presupune că ai încredere în celălalt, că îți pui sufletul și trupul în mâinile celuilalt. Celălalt le ia, le modelează, se folosește de ele, dar când ceva iese imperfect în loc să corecteze, distruge.
Distruge totul cu neîncrederea, cu presupunirile, cu gândurile..Căci neîncrederea naște monștrii, gânduri negative care încet, încet, distrug relația.
Într-o relație de iubire se presupune să ai încredere în celălalt, să cercetezi înainte să judeci, să gândești înainte să vorbești.

Neîncrederea doare de ambele părți.Doare căci cel acuzat se simte nedreptățit și îndurerat gândind...Cum să gândească astfel când eu i-am dat totul,când eu respir doar pentru el? Oi avea eu multe greșeli, dar asta nu.Pentru că înșelatul e degradant pentru cel care iubește cu adevărat.  Cel care e neîncrezător nu își dă seama cât îl rănește pe celălalt și cum distruge încet, dar sigur tot ceea ce era frumos în 2.


5 comentarii :

  1. Te invit la această campanie http://blogalinitiative.ro/campanii/un-blogger-are-nevoie-de-ajutor

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca e cea mai importanta intr-o relatie.Uite,am facut 40 de ani cu incredera noastra!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat! O relatie nu poate functiona astfel.

    RăspundețiȘtergere
  4. fara incredere, mai bine lipsa! mai bine, stiu ce zic...

    RăspundețiȘtergere
  5. O relatie nu se poate cladi decat daca exista sentimentul reciproc de iubire,respect si intelegere!Multumesc lui Dumnezeu ca am un sot minunat care imi este mereu alaturi atat la bine cat si la greu!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...