duminică, 22 februarie 2015

Acasă?

Sunt într-o continuuă stare de neliniște, căutare și visare. Neliniștită că banca nu îmi va aproba împrumutul, neliniștită că poate nu voi face alegerea corectă.Am tot căutat casa perfectă, ea, însă nu există, dar cu siguranță va fi când va fi a mea. Am multe vise,planuri, dar și neliniști...sunt îngrijorată că practic o voi lua de la 0, și știți și voi câte trebuie într-o casă..Dar nu-i bai, căci nu îmi doresc decât să mă știu ACASĂ...iar restul le voi face încet, încet...


Citatul de mai sus se potrivește perfect cu starea pe care am avut-o..Mi-am șters ochii, m-am ridicat și am căutat soluții, nu înainte de a-l ruga pe cel de Sus să facă o minune. Cred că nimeni nu își poate imagina în ce stare de depresie eram, și cât îmi doream să îmi recapăt echilibrul.

Poate părinții mei își vor da seama cât au greșit, dar cert este că niciodată nu va mai fi la fel, pentru că un părinte se presupune să ocrotească, să iubească, să ajute, nu să distrugă.
Le mulțumesc că m-au crescut și poate faptul că m-au dat afară în plină iarnă, cu un copil mic, m-a determinat să lupt mai mult. Însă faptele lor, au lăsat răni adânci, răni care nu știu dacă se vor închide vreodată.



8 comentarii :

  1. sa ai putere si sa mergi pe drumul tau, fara sa te mai abati! ai radare in toate, incet o sa le aranjezi pe toate in ordine!

    RăspundețiȘtergere
  2. ..Buna!Imi pare rau sa aud ca treci prin asemenea momente delicate...un articol emotionant si greu de citit tinasnd cont ca este vorba despre suferinta unei persoane..Parintii adevarati trebuie sa lupte mereu pentru binele copiilor,sa i sprijine,sa-i ajute ...cei care nu fac aceste lucruri nu pot fi numiti parinti...dar nu le purta pica..ura..in viata toate se platesc mai devreme sau mai tarziu...Fi increzatoare si vei vedea ca Dumnezeu nu te va lasa,de mare ajutor sunt si acatistele Maicii Domnului,Domnului Iisus Hristos,Ac Sf Mc.Mina,Sf Nectarie si Ac Tuturor Sfintilor,citeste timp de 40 de zile si vei vedea ca totul se va schimba in bine!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai, fruntea sus! Curaj, problemele trebuiesc rezolvate pe măsură ce apar, așa că ia-le pe rând!

    RăspundețiȘtergere
  4. Gigi Tepus a spus un lucru adevarat si poate tocmai de aceea greu de aplicat...
    fiecare isi primeste plata la momeentul potrivit cu toate ca asta, la acel moment, nu stiu cata satisfactie mai aduce.
    ai mai multa putere decat crezi si probabil ca cel care te intareste este baietelul tau...
    eu sunt sigura ca anul viitor pe vremea asta vei zambi si vei vedea altfel viitorul :)
    te imbratisez >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Ella, Ella, cate obstacole mai ai si tu, iti doresc din tot sufletul sa fii tare si sa gasesti solutii pentru fiecare!
    pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare rau sa aflu ca treci printr-o asemenea situatie, draga Ella. Sper din suflet sa rezolvi problema cu casa. >D:<
    Chiar ca ti se potriveste roller coasterul ala...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu judec, nu pot ști cine are dreptate... Și ei au avut motivele lor...Totuși, sper să se îndrepte cel care a greșit și să vă împăcați. Sper să reușești cu toate, Ella!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...