miercuri, 17 decembrie 2014

ROMÂNIA LUCRULUI RĂU FĂCUT-MANIFEST PT TARA MEA!!!!

M-am săturat să văd cum oameni de valoare ai țării mor din neglijența autorităților. Până când o să vedem la TV tragedii ca cea din Munții Apuseni când pilotul Iovan și Aura, viitor medic, au fost lăsați să moară de frig, pentru că autoritățile habar n-au avut de capul lor? Oamenii aceia ar fi avut o ȘANSĂ LA VIAȚĂ, șansă pe care autoritățile le-au refuzat-o.

sursa: blog.trezirealarealitate.ro


Acum, iar, s-a repetat tragedia, 4 oameni s-au prăbușit cu avionul, și culmea 2 dintre ei ar fi putut fi salvați, dacă s-ar fi intervenit la timp. Iar când I.S.U. a venit la fața locului să îi scoată din apa,avionul se afla la doar 500 m de țărm, iar culmea barca era dezumflată. RUȘINE!!! Vă bateți joc de țara asta, de oamenii ei, de valorile ei.. Ați lăsat 4 oameni, 4 salvatori să moară!!! SĂ MOARĂ ÎNGHEȚATI!!Ce moarte e asta???


PÂNĂ CÂND VOI SUPORTA SITUAȚIA ASTA DIN ȚARĂ? Până când voi vedea cum guvernanții îți bat joc de noi la propriu???PÂNĂ CÂND?

VREȚI SĂ CREȘTETI NATALITATEA, DRAGI GUVERNANȚI???!!Cum să creșteți natalitatea când alocația unui copil e 42 de lei..În Italia e 100 euro..MAMELE si copii au ajuns batjocura politicienilor...


VREȚI SALARII MĂRITE, dar și pe acelea le impozitați la maxim...Nu am auzit de impozit de 30% și asta de 2 ori pe luna(voi reveni cu detalii in alta postare)

M-am săturat să DAU ȘPAGĂ la doctori ca să se uite la mine, și nici atunci să nu îmi dea un diagnostic corect.Doctorii buni îi număr pe degete, și aceia care mai sunt, mor pe capete în tragedii aviatice în timp ce încearcă să salveze oameni in suferință.


AȚI VÂNDUT TOT, TOT, AȚI DESFIINȚAT ȘCOLI, SPITALE, AVEȚI SALARII NESIMȚITE ȘI VĂ UITAȚI DE UNDE să mai luați amărâților de la bugetari sau pensionari.Eu trăiesc cu 1000 ron pe lună, voi, ați putea trăi cu 1000ron pe lună, să și mâncați, să achitați dările, să vă îmbrăcați, să mai ai și copil???Nu cred, căci am ajuns să trăiesc de la lună la lună, din cauza voastră, guvernanților dragi!!!Ne mințiți că ne creșteți salariile, păi ce creștere e aia de 5% când cu cât crește salariul, impozitul e mai mare?????

TOȚI SUNT NUMIȚI POLITIC, oameni incapabili sunt în funcții de conducere, nu se mai pune accent pe ce știi sau ce ești ca om, ești în partid ești al mai tare din parcare, și de fapt tragi în jos toată compania sau firma. De frică tăcem, ne plecăm capul..NU MAI VREAU SĂ TAC, NU MAI VREAU SĂ ÎMI PLEC CAPUL...Vreau să trăiesc într-o țară a lucrului bine făcut, m-am săturat de INCOMPETENȚI.M-AM SĂTURAT SĂ SPUN CĂ ÎMI E BINE, NU ÎMI E BINE ÎN ȚARA MEA!!!!Și ce să fac, să plec? HAIDEȚI SĂ PLECĂM CU TOȚII, unde ajungem așa???

M-am săturat să văd peste tot oameni puși politic, nu mai poți obține un amărât post în țara asta, dacă nu ai vreo pilă, sau dacă nu ești într-un partid.

M-am săturat să văd tot felul de specimene la TV...CE FACEȚI DRAGI ADORMIȚI DE LA CNA de vedem tot felul de non modele la TV....M-am săturat de voi, ipocriților care apăreți la TV și vă mândriți cu prostia și averea voastră în timp ce în România se moare de foame...CE ÎNVAȚĂ COPIII NOȘTRII DE LA NON VALORILE CARE SE PERINDĂ LA TV?

CE SE VA ALEGE DE COPIII NOȘTRI???CE VIITOR AU EI, CÂND PĂRINȚII LOR TRĂIESC DE PE O ZI PE ALTA CU MINCIUNI ȘI VISE??

În țara mea nu merge și AȘA, m-am săturat să tot sper că va fi bine și nu va fi...


HAIDEȚI SĂ FACEM CEVA, ROMÂNILOR, TREZITI-VĂ, ASTA NU E ROMÂNIA PE CARE NE-O DORIM!!!ASTA NU E ROMÂNIA PENTRU CARE AU MURIT CEI DINAINTEA NOASTRA, ASTA NU E ROMANIA NOASTRĂ!!!


2 comentarii :

  1. Oho! iti inteleg asa de bine nemultumirea... Sunt atat de putini cei care se agita sa schimbe ceva in bine... Degeaba refuza unul un post cu salariu mic - angajatorul potential ii spune, citez: "nu-ti convine, nu stai; la usa sunt 100 de fomisti care abia asteapta"! Cand toti acei o suta vor refuza si ei salariile mizerabile... s-ar putea schimba ceva, dar cum sa refuze cand au copii de crescut?! Degeaba unii refuza, cu orice risc, sa dea spaga la medic (unii dau si medicului de familie!!), pentru ca sunt cei care dau - si cum sa nu dea cand cei dragi au nevoie urgenta de o interventie medicala?! Poate acum, ca medicii sunt declarati functionari publici (deci pot fi acuzati de infractiunea de luare de mita) s-o mai schimba ceva, dar ma cam indoiesc... ma indoesc si de faptul ca vor ramane incadrati in categoria functionarilor publici...
    Si, uite asa, ne invartim intr-un cerc vicios...

    RăspundețiȘtergere
  2. Îți dai seama cum e la noi cu alocația aia de tot râsul...:(
    MARIA

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...