joi, 18 septembrie 2014

Logo-ul perfect pentru firma ta


Ştiţi şi voi povestea cu frunza Elenei Udrea de acum ceva timp, frunza de la log-ul pentru turism, pentru care s-au cheltuit milioane de euro. Frunza este absolut banală după părerea mea, şi putea fi achiziţionată cu mult, mult mai puţin dacă se făcea totul cu cap şi responsabilitate. Frunza aceasta se presupune că ar fi trebuit să atragă mulţi turişti în ţara noastră. Nu ştiu ce o gândi un străin când vede acea frunza, dar eu privind-o mă gândesc doar la un singur lucru: că în România se fură ca-n codru!!! 

Pentru cei care nu ştiu despre ce e vorba, priviţi imaginea de mai jos cu celebrul logo:



Cred că şi un copil de grădiniţă, ar fi făcut un logo mai frumos.

În cazul în care cei de la turism, vor să schimbe design logo al frunzei cu ceva mai creativ şi original, le recomand eu o adevărată echipă de profesinişti, cu o experienţă de peste 10 ani, şi cu peste 500 de proiecte de design naţional şi internaţional. 
Mai jos aveţi câteva modele de logo-uri.




Echipa de profesionişti de la Logo1.ro te vor ajuta să îţi dezvolţi afacerea, firma prin crearea logo-ului perfect pentru afacerea ta. Odată ce v-aţi hotărât asupra pachetului de lucru, şi după ce aţi completat formularul de comandă, coordonatorul proiectului va ţine permanent legătura cu voi şi veţi putea revizui log-ul pâna la o forma care coincide cu aşteptările voastre.

Firma se mai ocupă cu design site-uri web şi design cărţi de vizită.

Atunci când ai o firmă, ai nevoie de cât mai multă publicitate pentru a atrage clienţi. Un logo original şi creativ al firmei tale, cu siguranţă va atrage privirea cumpărătorului, logo-ul este ca sigla de la maşină, când vedem simbol X sau Y, ştim că este o anumită marcă de maşini. 

Mi s-a întâmplat de multe ori să uit cum se numeşte un anumit produs, dar l-am reperat în magazin după etichetă.  Un vechi proverb chinezesc spune: ,,Ce aud-UIT, Ce văd-Îmi amintesc, Ce fac-Înţeleg, aşa că ne vom aminti mai uşor ceea ce creierul nostru a văzut cu ochii şi anume: un logo minunat plin de culoare, plin de viaţă.


5 comentarii :

  1. Tu ai dreptate, un logo reusit poate fi cheia unei afaceri de succes. :)
    Oricum ai fost foarte simpatica la faza cu interpretarea logoului turismului romanesc. Ai imaginatie, nu gluma. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. m-a amuzat treaba cu frunza noastra dar ai dreptate, un logo e foarte important pentur o firma

    RăspundețiȘtergere
  3. E clar ca un logo inspirat face mult pentru publicitatea unei firme si trebuie sa fie usor de retinut. Da, madame Udrea trebuia sa caute mai atent firma care a conceput chestia aceea verzalie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase logo-urile de pe acest site,un articol interesant!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...