luni, 1 septembrie 2014

Despre Orkestra sau cum să înnebuneşti rapid


Cu siguranţă sunteţi curioşi ce am câştigat la concursul Orkestra. 
Ta..taaaam... Am câştigat un premiu 3, în valoare de 200 ron cu acest articol, iar pentru că am scris 30 de articole, voi primi o tableta.Nu mă întrebaţi date tehnice despre ea, că oricum nu ştiu. Mulţi ar spune: Wow, e bine!!Optimista din mine zice:Da, yupiii!

Lucrurile nu stau chiar atât de roz, pentru că am câteva semne de întrebare. 

1. Legat de vizite, sigur nu s-au înregistrat toate, ori sigur unele persoane nu au stat pe acel site 40 de secunde.Una din două. Acest criteriu al vizitelor mi se pare aberant, e foarte greu să convingi un om să intre şi să mai stea pe un anumit site, pentru că ştiu din experienţă că nu toţi avem timp de blogărit, şi intrăm pe fugă să vedem ce au mai scris prietenii noştri virtuali.

2. Punctajul final s-a afişat târziu. Eu ştiu că atunci când mergi la un examen, mai întâi afli nota şi depui contestaţie, nu invers, ei bine la ei chiar aşa a fost.Pentru ce să depun contestaţie dacă nu îmi ştiam notele???

3. Nu vreau să contest originalitatea sau imaginaţia altor blogări, cu siguranţă au fost articole cu mult mai bune decât ale mele, însă sunt blogări care au câştigat la 4,5, 5, 7 campanii, iar alţii deloc, sau la o singură campanie ca mine. Acest lucru îmi dă de gândit, e ca şi cum ai avantaja pe unii şi pe alţii deloc, sau prea puţin...

4. Am un mare regret că la Campania Noriel, pentru o vizită nu am câştigat locul 3, i-aş fi luat şi eu lu Bubu jucării în valoare de 200ron.

5. La articole, la care m-am documentat şi am pus mult suflet am luat note mici, la cele făcute mai lejer..note mari..Odd, nu?

6. De ce nu se afişează şi celelalte articole ale celorlalţi concurenţi aşa ar fi totul la vedere, aşa aş putea spune, da' frate chiar merita nota 15..

7.După concurs, a trebuit să refac câteva mai multe articole pentru că aveau sub 300 de cuvinte. Articolele mele aveau undeva la 250 sau chiar mai mult, deci pentru vreo 30-50 de cuvinte, nu era bine, şi nici nu aveam să primesc tableta. Iar altă muncă de Sisif şi o bătaie de joc pentru că trebuiau să spună acest lucru de la început. Eu am zis să nu le fac prea lungi, pentru că sunt advertoriale, nu poveşti, şi am crezut că plictisesc oamenii dacă scriu 500 de cuvinte.

Am investit mult timp, multă muncă, m-am milogit la maxim de oameni ca să câştig vizite, nu ştiu alţii cum au avut 100 de vizite pe articol, chiar nu ştiu, probabil unii au crezut că sunt nebună, alţii cred că m-au dat dracu' la cât am spamat grupurile pe Fb, ba chiar am şi contul oficial blocat cred că din cauza activităţii intense. Acest concurs chiar te aduce în acest stadiu al nebuniei. Să vedem cât de repede trimit banii şi premiile. 

Dacă o să mă mai înscriu la alte etape? Nu ştiu, pentru că sunt oarecum dezamăgită de anumite aspecte ale organizării concursului.

Ştiu sigur că am câştigat multă experienţă, mult mai mulţi prieteni şi ceea ce mă bucură e faptul că blogul meu a mai crescut puţin.

Cu siguranţă, a fost un mod util de a-mi umple vara care a fost atât de monotonă pentru mine, aveam aşteptări mai mari, dar mergem înainte. Puteam să nu câştig nimic, aşa-i?


Vă mulţumesc pentru că mi-aţi fost alături în această nebunie! Sunteţi grozavi!!



10 comentarii :

  1. Mă bucur foarte mult pentru tine și câștigul tău! La cât mai multe :* !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ella, mie mi-a plăcut să fac citesc reclame, să contribui la acest rezultat! Mie îmi pare rău că tu nu ai știut de la început cum stă treaba cu acest concurs.... Oricum, sper ca premiul să te facă fericită când îl vei avea în față!:)
    Pupici dulci, Ella!
    P.S.: Să intri pe Google, ți-am trimis ceva...:) :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi se pare o munca titanica. Tu esti de admirat pentru perseverenta, pentru spiritul de lupta. Esti incredibila! :* Daca tu crezi ca merita, go for it. Daca te face fericita, continua. Felicitari pentru premiile frumoase castigate. :) Sa ne arati si noua tableta magica. :)
    PS
    Nu stiu despre ce vorbesti, pe mine nu m-ai deranjat cu nimic. E firesc sa-ti promovezi articolele. :D Si eu o fac. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru premii dar si pentru perseverenta si rezistenta! :)
    Succes in celelalte campanii la care te vei inscrie!
    Ziua minunat sa o petreci!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. of, imi pare rau ca asteptarile tale nu au fost nici macar atinse! dar... si eu am patito asa ca, eu nu mai particip la niciun fel de concurs online. Toate acestea cauta doar sa-si mareasca rata proprie de audienta sau cum se spune, de vizionare. Practic nici nu ii intereseaza atat de mult ce vand, campaniile acestea sunt facute doar pentru amorul propriu al unor manageri impresionati de lumea clickurilor :)) Sorry, nu vreau sa jignesc, dar asta e parerea mea.
    te pup Ella ♥ Felicitari pentru ambitia cu care te-ai avântat, dar si pentru premiul pe care l-ai primit :) E o vorba " mai bine putin, decat nimic!" :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu ce sa spun, Ella... Am avut si eu momentele mele de indoiala, insa am inteles rapid ca multi dintre cititori nu au reusit sa inteleaga exact ceea ce le ceream sau nu au avut rabdare sa ramana destul timp pe site-urile sponsorilor.
    Eu sunt dintre cei care au castigat mai multe premii... Nu cunosc in mod special pe nimeni in juriu sau in echipa organizatorilor, stiu sigur ca nimeni nu m-a favorizat in vreun fel.
    Eu as spune sa iti incerci norocul si data viitoare, caci vei fi mult mai pregatita, vei stii la ce sa te astepti si cum sa abordezi competitia. Daca vrei parerea mea sincera, cred ca a contat mult si numarul de cuvinte din advertoriale. Vezi, de asta spun ca data viitoare vei fi mai pregatita...
    Sa te bucuri de premiu, draga mea! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) stai linistita, nu esti prima in situatia asta cu viziteele. adevarul e ca doar eu am intrat de pe minim 15 wirelessuri si nu s-au contorizat decat un sfert din vizite, asa ca... chestia asta nu e corecta. ori jurizezi articolul, ori publicitatea. pe bune acum, oricum faci o caruta de publicitate. eu m-am pus pe scris pentru tableta, sincer. am avut noroc sa iau 2 vouchere si un premiu de 200lei. la distanta super mica am fost pentru locul 3 la best kids, cu voucherul...si mie mi-a parut extrem de rau. ce sa-i faci? eu cred ca trebuie sa ne motiveze treaba asta. si abia astept superblogul, toamna bloggerilor si orkestra de toamna. fie ce-o fi! nu stii de unde sare iepurele! multa bafta si spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...