marți, 30 septembrie 2014

Ceasuri online pentru toate gusturile



Săptămâna trecută am împlinit 28 de ani. Nu am primit cadourile pe care mi le-aş fi dorit, a fost o perioadă cu multe cheltuieli, mai ales cu înscrierea lu' Bubu la un cămin cu pretenţii, dar nu regret.Copilul meu merită tot ceea ce e mai bun în această lume, iar fericirea lui e mai presus decât anumite lucruri materiale.

Soţul meu mi-a promis că as soon as possible(ador această expresie din engleză) se va revanşa cu un cadou pe sufletul meu.

Sunt multe lucruri pe care mi le-aş dori cadou, unul dintre ele ar fi un ceas cochet şi colorat.

Nu sunt adepta ceasurilor, dar parcă e mai elegant să ai un ceas, decât să te tot uiţi la telefon insistent ca să vezi ora.

Am găsit şi eu un site cu ceasuri damă pentru orice buzunar. Nu aş vrea neapărat un ceas de firmă pe care să dau mulţi bani, m-aş mulţumi cu 2 ceasuri(sau mai multe :) pe care să le asortez la diferite ţinute.
Stilul meu este o combinaţie de casual cu elegant, iubesc culorile, aşa că aş merge pe următoarele variante de ceasuri.
click aici pentru mai multe detalii


Recunosc că nu aş spune nu acestui ceas Fossil
Ce spuneţi, vouă, vă place acest model? Pe site sunt şi ceasuri bărbăteşti, iubi meu a zis că el iubeşte ceasurile  Fossil, zice că sunt foarte bune şi rezistente. Dacă spune Iubi meu ştie el ce spune.

Nu ştiu ce credeţi voi, dar un ceas e ca o etichetă a bunului gust şi eleganţei, chiar dacă am senzaţia că timpul fuge de mine şi eu tot alerg să capăt puţin timp pentru mine, un ceas elegant m-ar scoate din impas din următoarele motive :

1. Aş avea tot timpul... Timpul la mâna mea  stângă :).
2. Aş avea un accesoriu care nu se demodează niciodată, şi care ar da o notă eleganţă ţinutei mele, completând-o, făcând-o specială.
3. Nu ar trebui să scotocesc după telefon ca să văd ora, e o adevărată aventură să găseşti ceva în mall-ul din geanta mea


4 comentarii :

  1. Ella, întrucât noi avem ceasuri-pereche Seiko, adică el unul mare și eu unul mic, având același model, nu mă mai interesează alte ceasuri, deși al doilea ar fi nostim pentru ținutele de vară.
    În schimb, am reținut că a fost ziua ta, ai împlinit o vârstă superbă și vreau să îți urez mulți ani fericiți înainte, plini de bucurii și împliniri !

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic sa probezi cand vrei sa iei unul.Nu e o luna decand fica mea a returnat unul.Diferenta a fost mare. Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. În primul rând, la mulţi ani pentru ziua de ieri!
    Sunt total de acord cu tine, un ceas mereu scoate din anonimat o ţinută sau o completează. Plus că ştiu ce zici când nu îţi găseşti telefonul prin geantă.
    Am să arunc şi eu o privire pe site, căci tocmai caut un ceas pe internet!
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu intarziere,insa La multi ani de ziua ta!sa fie totul frumos,asa cum iti doresti!:)
    cat despre ceasuri...uaau!am di eu o obsesie pe lana parfumuri:)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...