joi, 25 septembrie 2014

Cadouri altfel pentru toata familia


Urma ziua iubitei lui. Mihai chiar nu ştia ce să-i cumpere Ioanei. Nu se pricepea deloc la cadouri, i se părea că dă greş cu alegerile lui. Anul trecut îi cumpărase un parfum nu foarte scump, dar de calitate, acum doi ani un lănţişor de argint cu un pandantiv în formă de inimă. Wow, era de 2 ani împreună cu această femeie minunată, care nu îi cerea nimic, şi totuşi îi oferea atâta iubire. Ochii ei albaştrii îl linişteau ori de câte ori în sufletul lui era furtună.

Trebuia să îi cumpere ceva special, ceva ce cu siguranţă îi va face plăcere. Se uită la bijuteriile ei, şi le văzu aşezate într-o cutie cam urâţică. Brusc se gândi că văzuse pe net nişte cutii bijuterii foarte frumoase! Da, o cutie pentru bijuterii era cu siguranţă alegerea perfectă ca ea să îşi aşeze  bijuteriile într-o cutie atât de cochetă.Ioana iubea aceste mici chestii feminine, care pentru el erau un mister.


click aici pentru mai multe detalii

Dar totuşi mai lipsea ceva, trebuia să completeze acest cadou cu încă ceva la fel de special. Da..va printa o fotografie cu ei doi şi o va înrăma. Dar îi trebuia o ramă deosebită. Profitând că iubita lui îşi făcea duş, intră repede pe net , găsii repede pagina cu pricina... cadouri altfel şi începu să caute o ramă foto.

Perfect, îşi spuse Mihai, când dădu peste cadoul vintage care se potrivea perfect cu decorul vintage al micuţului  ei apartament.


click aici pentru mai multe detalii

 Mihai era mulţumit de cadourile găsite, şi pentru că în curând urma ziua nepoţelei sale, aruncă un ochi şi la cadouri copii. Izabela era înnebunită după păpuşi, aşa că o păpuşă de porţelan cu siguranţă ar fi încântat-o.



Mihai era mulţumit de alegerea făcută, găsise cadourile ideale fără prea mare bătaie de cap, fără să bată drumul magazinelor, iar produsele aveau să fie livrate chiar a doua zi. 

Când sunteţi în pană de idei de cadouri, aruncaţi un ochi la acest boutique online, cu siguranţă veţi găsi un cadou original pentru persoanele dragi din viaţa voastră.






6 comentarii :

  1. Imi place genul acesta de casete cu sertarase, poti avea toate bijuteriile la indemana. Frumoase obiecte, au stil!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce cutie frumoasa pentru bijuterii, chiar imi place!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh, o cutie de bijuterii cu sertarase mi-ar trebui si mie, am aici langa calculatorul la care scriu o multime de bijuterii intinse pe birou pe care nu am unde sa le mai depozitez...

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...