luni, 2 iunie 2014

Noaptea Judecăţii

Recent, am văzut filmul ,, Noaptea Judecăţii''  sau ''The Purge'' în engleză, un film apărut în 2013.

Mă gândesc cu oroare, oare aşa o să ajungem şi noi în viitorul apropiat? 

Subiectul e simplu: În America, în viitor, mai marii statului hotărăsc ca o dată pe an, într-o zi prestabilită, orice infracţiune era permisă, şi absolut legală.  12 ore în care oamenii se puteau omorî între ei, 12 ore în care Poliţia nu putea interveni să te ajute.

Bineînţeles că oamenii politici aveau imunitate(mă întreb oare de  ce? ). Culmea tocmai datorită acestei nopţi a judecăţii, se redusese rata criminalităţii în America??!!

Hmm, destul de scary, adică să vină unul peste mine în casă să mă omoare,violeze, etc doar pentru că aşa are el chef??? Iar după aceea, monstrul să nu fie pedepsit?

Vă las să urmăriţi filmul, nu vă spun mai multe, însă morala e sumbră.





6 comentarii :

  1. Cand - si daca va aparea pe net il voi viziona. :) Multumesc de recomandare

    Hm... Si azi, politistii intervin rar sa ne ajute... Practic, munca lor incepe dupa ce o fapta a avut loc...
    Ideea filmului e interesanta... desi usor exagerata, gandindu-ma la cati oameni ar fura din magazine (ca exemplu) daca ar sti ca nu-s pedepsiti... Magazinele - si nu numai - n-ar mai exista anul urmator pentru ca cele mai multe ar declara falimentul dupa o astfel de zi si greu si-ar mai reveni financiar... Pentru a-si apara viata si bunurile oamenii ar fi, intr-o astfel de zi, pe picior de razboi - si greu poate fi stapanita o hoarda dezlantuita dupa expirarea celor 12 ore... :)

    Iti doresc sa ai o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ciudat! Intr-un fel, deja se intampla. Multi raman nepedepsiti dupa ce comit diverse faradelegi. Iar cei care poate fura o paine pentru a avea ce manca, fac ani si chiar zeci de ani de puscarie. Ce sumbru suna viitorul nostru, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate fi interesant filmul, dar nu cred ca vreau sa vad si mai multa violenta!
    Si asa traim într-o lume plina de ea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ia sa ne lase sa avem "un pistolas" sub perna, sa vedem atunci daca ar mai intra asa usor prin efractie in casa, gradina sau magazin. Ca te gandesti: Daca scoate "victima" vre-un tun de sub perna!" Stiti cum se spune:"Frica pazeste pepenii..."
    Si chestia cu fura o paine ca sa aiba ce sa manance, nu prea tine...Sa ceara frumos si i se va da; inca poporul roman n-a ajuns atat de insensibil.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am urmarit trailerul pentru ca sunt decisa sa vizionez ceva filme bune zilele astea(am revenit dupa o lunga absenta de pe net) si am observat ca are prea multa violenta. Indiferent de morala caut ceva mai soft, ceva care sa ma relaxeze. Am nevoie pentru ca am fost extremd de stresata lately. :)
    Zi frumoasa. :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vrut de vreo doua ori sa-l vad, dar n-a fost sa fie. Uite ca m-ai convins!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...