luni, 14 aprilie 2014

My prince, my soul!

Au trecut 4 ani, 4 ani grei în care am plâns, am râs, am căzut, şi totuşi am mers mai departe.
Acum 4 ani am luat cea mai grea decizie, aceea de a îmi creşte copilul singură. Puţini m-au înţeles şi mai puţini mi-au fost alături. 

Nu spun că a fost uşor, a fost greu, foarte greu. Să nu ştii încotro s-o apuci, să ştii că nu ai pe cineva cu care să te sfătuieşti, să fii şi mamă şi tată, să te lupţi cu un tată care din orgoliu,nu din dragoste pentru propriul copil, a folosit copilul pentru a mă răni.

Au trecut toate, însă privind înapoi aş face aceleaşi greşeli iar şi iar, doar pentru a te avea pe tine, minunea mea de copil.

La mulţi ani prinţului meu de 4 anişori! Indiferent de greşelile mele, pot fi mândră că din greşelile mele, a ieşit un sufleţel pur care atunci când îmi zâmbeşte şi mă ia în braţe, tot ce e rău dispare.Când îmi spune mami te iubesc, simt că pot să lupt cu oricine şi orice.






15 comentarii :

  1. La multi-multi ani frumosi! Toate virtutile la el sa fie regasite! :) Alaturi sa-i fii pana la adanci si usoare batraneti si sa aveti parte de oameni cu suflet bun.
    Sa fiti sanatosi!
    Zile fericite va doresc, cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-ti creasca puiutul mare, si sanatos, sa aveti nenumarate momente de fericire si bucurii! La multi ani copilului tau si La multi ani si tie, doar esti de 4 ani mama! :)
    pupici si îmbratisari!

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt la birou si colegii mei se uita ciudat la mine pentru ca am lacrimi in ochi, m-ai emotionat...
    esti o fata tare curajoasa si baietelul tau cu siguranta va fi mereu mandru de tine si te va iubi neconditionat :)
    sa fie norocos, sanatos si multi ani de acum inclo sa sarbatoriti aceasta zi cu veselie si surprize placute!
    la multi ani amandurora!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani! Este un copil norocos sa aiba o mama ca tine! Sa creasca mare si sanatos! Sa te bucuri de el si de realizarile lui. Ce e mai frumos ...urmeaza! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani pentru Bubu, la multi ani tie! sanatate si numai bucurii va doresc! sa aveti parte de soare si flori în calea vostra. Sa va împliniti toate visele!

    RăspundețiȘtergere
  6. Să-ţi trăiască, la mulţi ani fericiţi!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani! Sa fiti in continuare fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  8. Oh, am trecut ieri pe la tine, dar nu apucasei sa postezi articolul, cu putina intarziere ii doresc si eu La Multi Ani si tot binele din lume. :) Sa fie sanatos si fericit! :)
    Si sper ca de acum inainte sa va fie drumul (mai) lin...
    Esti o mamica foarte curajoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa-ti creasca puiul mare si frumos si zi de zi sa fiti fericiti impreuna! sa va impliniti visele si sa fiti cea mai unita echipa! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi multi ani, si cat mai multe bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani frumosi, desi cu intarziere. Sa aveti parte de multe bucurii de acum incolo, ca ce a trecut a trecut. Fiti fericiti si un Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani pentru pui, te asteapta multe zile frumoase alaturi de el, indiferent ce greutati iti vor mai iesi in cale... ar eu zic ca lucrurile se aranjeaza incet, incet, cu multa rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Uite ca am lipsit de la un asa eveniment!Sa-ti traiasca,sa fiti sanatosi si sa va iubiti intotdeauna!Orice greutate,paleste in fata unui copil. Va imbratisez cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi pare rau ca nu am avut cum sa-i transmit printisorului un "La multi ani!" chiar cand trebuia: de ziua lui. Dar ii transmit acuma numai sanatate, bucurii si iubire. Sa fiti amandoi fericiti!

    Greseli facem toti in viata, dar unele greseli mkerita facute pentru un rezultat atat de frumos: copilul. Va pupicim (Emilia si cu mine), va imbratisam cu mult drag si va dorim multi ani inainte!

    RăspundețiȘtergere
  15. Pupicei puisorului si printului tau!
    Sa creasca mare si frumos,sanatos si norocos!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...