duminică, 6 aprilie 2014

Fericirea vine din interior???

Să vă spun că nu am niciun chef, că aştept concediul şi parcă el nu mai vine?

Să vă spun că nu prea există şanse să îl văd pe soţul meu de sărbători?

Să vă spun iar că nu am niciun chef şi că tot ce aş vrea e să stau degeaba, şi să nu fac nimic, pentru că psihic şi fizic nu mă simt în stare de nimic?

Să vă spun că parcă nimic nu iese bine din tot ceea ce mi-am propus?

Oare să fie vremea, anotimpul de vină, sau pur şi simplu eu? 

Fericirea vine din interior, dar oare şi lucrurile din exteriorul tău nu ar trebui să fie mai happy??Să văd şi eu o urmă de speranţă?

10 comentarii :

  1. fa ceva frumos pentru tine, fericirea vine din linistea sufleteasca! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vremea in mod sigur are un rol important in starea de spirit, asa patesc si eu de ceva timp, nu prea reusesc sa mai gasesc vreo motivatie in ceva!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am inceput sa nu mai cer nimic decat liniste sufleteasca, iar daca o ai vei fi fericita! Incearca!
    pupici, fi optimista, totul va fi bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. se numeste dor, de aici pornesc toate...
    ai incredere si gandeste-te la cate lucruri frumoase vei face cu sotul tau in viitor...
    te imbratisez >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Fericirea vine din interior,dar cu un exterior pe masura.O sa-l ai,dar mai trebuie un pic de rabdare si tu nu prea mai ai.Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  6. E si primavara asta de vina, de obicei vine la pachet cu o astenie de toata frumusetea si ii ataca pe cei mai sensibili. Si eu am mereu asemenea stari, dar sunt doar stari, adica vin si pleaca, sunt trecatoare. Desigur, tu ai mare dreptate ca exteriorul ne influenteaza starea sufleteasca destul de mult. Insa trebuie sa fim puternici la interior si sa nu ne lasam doborati de vestile mai putin placute.
    Tocmai am depasit si eu de curand o depresie majora. Am gasit resursele necesare sa merg mai departe. Vorbeste tot timpul cu iubitul tau, el te va incuraja. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. CURAJ! Totul e trecator. Si starea ta de acumva trece.

    RăspundețiȘtergere
  8. minunea de baietel care-ti este alaturi te va face sa-ti stergi lacrimile si iti va da în fiecare zi putere sa zâmbesti. Cufunda-te în inocenta privirilor lui! te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Ia reciteste tu cateva din postarile tale de acu...o luna, cel putin! si sa vezi ca e speranta, doar ca probabil acum e vreo pasa mai proasta! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Fericirea nu vine de nicaieri. :) Fericirea e in noi si trebuie sa o gasim - sau sa ii permitem sa se manifeste, pentru ca fericirea se manifesta din orice fleac.
    Sotul tau nu va fi, fizic, langa tine, de sarbatori, dar e langa tine si vrea mai bine pentru familia lui, se gandeste la voi, va iubeste - aceasta e fericire.
    Asteptand concediul inseamna ca ai un loc de munca - aceasta este fericire, daca stai sa analizezi situatia economica a acestui stat. :)
    Nu ai chef de nimic - e o stare trecatoare si e semn ca, altfel, traiesti intens, ai ocupatie, ai... motiv de oboseala - aceasta e fericire. Sunt multi care doar vegeteaza si viata trece pe langa ei.
    Probabil ca esti meteo sensibila... Si asta e fericire, pentru ca astenia de primavara trece - astenia patologica... trece mai greu. :)
    Zambeste!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...