joi, 6 martie 2014

L'Oreal Casting Creme Gloss

În primul rând, mii de scuze pentru prezenţa mea inexistentă pe blogosferă, dar am avut mult de muncă la serviciu cu pregătirea celebrelor felicitări de 8 Martie.

V-am mai spus despre eterna mea problemă cu părul. Anii de zile am fost fană vopselelor de păr Gerocossen, pentru că îmi ieşea culoarea aşa cum vroiam, însă cum părul meu cade în neştire m-am hotărât să încerc o vopsea fără amoniac: Casting Creme Gloss, de la L'Oreal cu lăptişor de matcă.Plus că vine 8 Martie aşa că am simţit nevoia să mă răsfăţ puţin.


Da, sunt blondă, puteţi să spuneţi câte bancuri vreţi despre blonde, eu nu mă supăr, chiar îmi plac.

Revenind la oile noastre, pot spune că de când am amestecat vopseaua, nu m-a deranjat acel miros înţepător de amoniac ca până acum. Se aplică uşor, nu ai senzaţia aceea că îţi ia foc capul, nu te ustură parcă ai aplica un balsam. Eu am stat mai mult decât scrie pe cutie, vreo 40 minute. Plus că la sfârşit în cutie e şi un balsam care face părul atât mătăsos. Iar rezultatul e mai mult decât satisfăcător. După ce l-am pieptănat, surpriză au căzut doar câteva fire, iar părul parcă străluceşte la propriu, nu îl simt încărcat de vopsea, sunt super, super încântată.Culoarea nu e ca pe cutie, dar asemănătoare Nici gând să mă întorc la vechea mea dragoste..vopseaua cu amoniac.Mai rămâne să văd cum rezistă la spălat, în cât timp se duce.

Nu fac reclamă, însă am ţinut să împărtăşesc cu voi această experienţă pozitivă.

Închei cu un banc despre blonde desigur.



6 comentarii :

  1. Eu nu ma pricep la vopsele,poate de aici incolo sa ma vopsesc,dar ca si tine fica-mea e tot blonda,din bruneta.Foloseste o vopsea tot fara amoniac.Este multumita si asta de ceva timp.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu vreau sa te decurajez, dar la o saptamana dupa colorare, deja aveam o nuanta stearsa si imi cadea atat par!.....pt mine a fost un esec si nu il mai incerc curand! bine, eu am pus in saten inchis pe par...poate difera si pigmentii...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu sunt incantata deloc de L'oreal.... In doua saptamani a trebuit sa ma vopsesc din nou ptr ca se "spala" vopseaua si eu am nuanta închisa, saten închis.
    Eu ma vopsesc de 20 de ani ptr ca la 25 de ani aveam deja fire albe, deci am vechime :)) Poly Color de la Schwarzkopf este ok pentru parul meu.
    Nu vopseaua de par este cauza caderii parului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma tenta si pe mine vopseaua asta, recunosc. Nu stiu ce m-a oprit s-o achizitioneze, parca pretul. Sper sa reziste si sa fii multumita de ea. Toata viata am folosit o vopsea ieftina, Londa.
    Sunt haioase bancurile cu blonde. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa revin cu alte detalii despre modul in care vopseaua a rezistat la spalare. Eu sunt incantata, vom vedea daca nu mai sunt si alte produse pe piata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna recomandare ca eu nu suport mirosul de amoniac. Ultima data am luat un Syoss dar n-a tinut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...