sâmbătă, 19 octombrie 2013

Trece vremea...Happy week-end

Cât de repede trece timpul, am ajuns să îmi măsor anii mei în vârsta lui Bubu. Azi am constatat cu uimire că Bubu meu a crescut. Şi nu pentru că nu mai încape în hainele de anul trecut, ci prin simplul fapt că de la zi la zi văd că ştie,face şi mă întreabă n lucruri.

Azi am observat cum s-a urcat el singur ca să ajungă la tobogan, lucru pe care nu îl făcea cu puţin timp în urmă. Tot azi am fost şi la un mic spectacol de circ, şi dacă până nu demult era speriat de agitaţie, de lucruri noi, a stat timp de aproape 2 ore pironit cu ochii la scenă. Da, şi uite aşa uit de toate boroboaţele pe care le face, de tot ce e rău în jurul meu şi îmi dau seama că viaţa mea nu e atât de urâtă. Şi când mai ştiu că am un suflet care, deşi e departe de mine, mă iubeşte necondiţionat, atunci pot adormi zâmbind.

Am două suflete fără de care nu pot trăi...Bubu şi iubitul meu..sau iubitul meu şi Bubu.

VĂ IUBESC, DRAGII MEI!



POSTAREA PARTICIPĂ AICI LA ELLY LA HAPPY WEEK-END

7 comentarii :

  1. Viata e frumoasa si trebuie traita asa cum este si asta pentru ca se compune din lucruri simple, pe care de cele mai multe ori nu le constientizam !
    Duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bubu e cea mai mare minune din viata ta.Sa-ti traiasa,sa fiti sanatosi,ca aveti nevoie unul de celalalt.Este echilibrul vietii tale acum.Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un copil este raza de soare si de speranta din viata oricarui parinte. Totul va fi bine, asa cum ti-am mai spus :)
    Sa ai un weekend placut alaturi de Bubu! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Oho, stai sa vezi cate o sa mai faca Bubu! Copiii acumuleaza informatii cu o viteza uluitoare, au creierul mult mai sprintar decat al nostru. Sa ai o saptamana linistita iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Categoric ai cel putin doua motive in viata pentru care sa fii fericita, sa lupti si sa speri. Unul mai frumos ca altul. :)
    Duminica frumoasa, draga Fairytale. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multa dragoste, rbdare si intelepciunea de pretui echilibrul vostru! :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...