sâmbătă, 15 iunie 2013

O vreau înapoi pe Hurrem!!!!

Mda, uite aşa am aflat că şi singurul serial pe care îl urmăream cu patimă şi dăruire pe la episodul 100 şi ceva  nu o va mai avea pe actriţa principală, şi anume Meryem Uzerli. 

De ce, nu prea am înţeles, cică ar avea obosoeală cronică, ce o mai fi şi aia, alţii că ar fi gravidă(dar cred că puteau să o filmeze mai mult de la bust în sus ca să nu îi observăm burtica)? ! 

Singurul motiv pentru care mă uitam la acest serial..era pentru ea..acea vicleană Hurrem, care taie şi desface după propriul interes. Cred că fără ea, serialul nu va mai avea farmec, sincer este printre puţinele actriţe care reuşesc să transmită atâtea prin gesturi, mimică, un adevărat talent. Sper însă că poate va reveni mai ales că în Turcia au obţinut audienţe foarte proaste, datorită schimbării lui Meryem cu o babă.

E adevărat actriţa înlocuitoare o avea ea talent, însă toată lumea o vrea pe Meryem, şi se aştepta să o vadă pe ea, chiar şi dacă normal în locul ei ar fi trebuit să fie o babă, sincer..actriţele nu îmbătrânesc, sau cel puţin ajutate de machiaj arată o idee îmbătrânite.

Îmi va fi dor de Hurrem a mea, din toamnă o vom mai vedea puţin, dar când mă gândesc că va fi schimbată, parcă mă apucă o nostalgie..
Iat-o pe Meryem frumoasa Hurrem, care ne face s-o iubim, şi s-o urâm în acelaşi timp..







Iată şi o poză cu baba care o va înlocui pe Meryem




Mi se pare cea mai neinspirată alegere.. Sper să fie ceva temporar, şi să revină adevărata sultana!


7 comentarii :

  1. Acum si cu tine! Unde ai mai auzit tu de "oboseala cu ochi"?:)))))))
    Trebuia sa-i zica cumva, nu? :))
    Weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasa ca nu e chiar baba ... olecuta aranjata sa vezi ce frumusete iese... spun asta pentru ca sunt total neimplicata, nu am vazut nici un episod... asa ca poate sa fie oricine in locul acelei actrite :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ader la commentul de mai sus, cu putin machiaj, "baba" se poate transforma radical. Eu zic sa mai ai putina rabdare, ca poate te vei obisnui cu noua actrita sau poate, dupa o odihna binemeritata, va reveni preferata ta. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate sa vina si alta mai tanara si mai frumoasa decat Meryem.Nu se poate compara cu ea, si nu ma refer la frumusete, ci la tot ceea ce inseamna ea ca actrita, va fi un esec, Meryem e de neinlocuit...Ea este cea care face tot filmul, si cred ca numai cei care au urmarit acest film, stiu despre ce vorbesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. grija acestui serial nu o am, dar sper pentru tine, sa se întoarca Meryem, frumoasa Hurrem :)
    PS: mi se pare mie ca "baba care o va înlocui pe Meryem" nu are înca 40 de ani! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate ca arata mai matura (am vazut ca are 48 de ani) pentru ca a si suferit. Inteleg ca a depasit un cancer de san.... Dar totusi, la 48 de ani nu se cheama baba :)
    Imi place ca femeie, am si cautat-o acum...dar probabil nu se potriveste in rol si e firesc sa nu va placa celor care urmariti serialul si o iubiti pe cealalta actrita.
    Nu urmaresc niciun serial...deci nici pe acesta.
    Poate cumva o vor readuce pe cealalta. Iti tin pumnii :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...