luni, 28 august 2017

Cele mai bune soluții pentru problemele cu potența


Studiile arată că 1 din 10 bărbați cu vârstă de peste 40 de ani are anumite nemulțumiri privind propriile performanțele sexuale. Disfuncțiile erectile pot afecta viața de cuplu, iar cele mai des întâlnite probleme legate de potență sunt libidoul scăzut, ejacularea precoce, incapacitatea de a intra în erecție sau cea de a menține erecția suficient de mult timp pentru a duce la final un act sexual. 

În plus, aproape jumătate dintre bărbații europeni ajunși la vârsta pensionării sunt nemulțumiți de mărimea penisului lor.
Toate aceste probleme nu sunt, însă, deloc rușinoase. Sunt lucruri normale, deoarece schimbările au loc asupra organismul nostru în mod natural odată cu înaintarea în vârstă. De exemplu, unul dintre cele mai importante motive ce stau la baza apariției problemelor cu potența este inflamarea arterelor, care împiedică, astfel, sângele să mai ajungă în organul sexual.
                          Imagini pentru imagini probleme de potenta

Totuși, ce este de făcut? În primul rând, în niciun caz nu este în regulă să lași aceste probleme să te afecteze – nici în cuplu, nici personal. Stresul este, și el, una dintre cauzele disfuncțiilor erectile, așa că numai de asta nu mai ai nevoie acum. Suntem, totuși, în secolul XXI și s-au descoperit – slavă Domnului! – mii de soluții. Trebuie doar să o găsești pe cea mai bună pentru tine.

Apelează la un sex shop
Pentru început, încearcă să nu îți împui capul cu tot felul de așa-zise soluții-minune indicate de persoane necunoscute pe te-miri-ce forumuri. Mai degrabă apelează la specialiștii din domeniul sexului. Adică întocmai la un sex shop.
Sex shop-urile sunt magazine specializate în domeniul relațiilor sexuale, care comercializează produse concepute special în acest scop, iar reprezentanții acestora vor știi să te îndrume în funcție de problema pe care o ai.
Din nou, nu e nicio rușine să apelezi la un sex shop, este absolut normal, exact așa cum pentru orice altceva apelezi, în mod automat, la un serviciu specializat pe domeniul care te interesează. 

Și, ca să fac o paranteză, poate cifrele din statistici te vor convinge mai ușor: nu foarte demult, această industrie era cotată la 15 miliarde de dolari/an, la nivel worldwide.

Revenind, în sex shop-uri vei găsi mai multe tipuri de soluții:
    Pastile pentru potență
Există o gamă foarte variată pe piață, de la pilule pentru stimulare sexuală, care îți poti oferi erecție rapidă, în nici o oră de la administrare, până la pastile pentru potență cu efect care durează până la câteva zile (în general, 3-4). Asta înseamnă că, în decursul respectivelor zile, penisul tău va intra în erecție cu ușurință, exact așa cum ar fi normal să o facă natural.
    Produse care ajută la întârzierea ejaculării
Fie că este vorba despre inele cu vibrații pentru penis, de prezervative speciale sau de spray-uri, aceste produse te vor ajuta să uiți de ejacularea precoce! De exemplu, există prezervative care au o substanță în interior ce vor face ca ejacularea ta să aibă loc după circa 30 de minute de la începerea actului sexual. Sună destul de bine, nu?
    Soluții pentru un penis mai mare
Nu în ultimul rând, tot în sex shop-uri poți găsi o mulțime de produse dedicate măririi penisului. Creme, pilule, masturbatoare sau chiar strapon-uri cu vibrații care să te ajute să îți satisfaci partenera și să te simți, din nou, încrezător în privința mărimii penisului tău.



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...