marți, 5 august 2014

Timpul nu se măsoară în bani

Orele cele mai plăcute sunt orele pe care le pierzi în braţele iubitului, şi culmea orele devin minute, minutele secunde... Timpul trece atât de repede atunci când iubeşti. Eşti doar tu şi el, două suflete într-unul singur.Timpul parcă se opreşte în loc atunci când eşti cu persoana iubită.

Îmi amintesc, însă de orele de matematică din liceu, 50 de minute mi se păreau o ETERNITATE, şi totuşi privind înapoi parcă tânjesc după clipele în care eram o adolescentă. Nu aveam griji şi nici atâtea responsabilităţi ca acum. Dar nu regret nimic...sunt exact acolo unde ar trebui să fiu..Orele de matematică erau cele mai chinuitoare pentru mine.Am ales un profil uman, tocmai pentru că am vrut să scap de matematică, însă aveam în programă şi ore de matematică. De aceea se şi zice, de ce ţi-e frică, nu scapi!!!

Totul se măsoară în timp şi bani, nu mai avem timp să iubim, să citim, să ne ocupăm de copiii noştri, să ne bucurăm de fiecare moment al vieţii noastre, pentru că suntem mult prea prinşi în nebunia vieţii.

Ceasurile nu fac parte din accesoriile mele, am purtat cândva, însă am văzut câteva modele destul de interesante pe la prietenele mele, şi m-ar tenta şi pe mine un ceas elegant în culori vii ca acesta de mai jos. Pe site-ul lor găsiţi multe branduri renumite de ceasuri, în toate culorile şi felurite modele.


Pentru Iubi, aş alege un ceas bărbătesc, super masculin ca acesta.Ce spuneţi, dragi bloggeri vouă vă place modelul. Mie da.
mai ales că e un ceas rezistent la apă 




Nu l-am uitat nici pe Bubu, aşa că am găsit un ceas perfect pentru copii.


Cele mai plăcute ore pentru mine, sunt cele petrecute cu soţul şi copilul meu. Timpul petrecut cu cei dragi e inestimabil, nu îşi pierde NICIODATĂ valoarea.  Banii, cariera, nu te aşteaptă acasă, doar cei dragi vor fi mereu alături de tine.

Închei cu un banc:






4 comentarii :

  1. Imi plac ceasurile de mana dar cand ajung acasa este primul lucru pe care il dau jos! :))))))))
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am mai purtat din liceu ceas, dar m-ar tenta un ceas colorat..Iubesc culorile! O zi buna!

      Ștergere
  2. Am intrat pe site, sunt tare frumoase modelele! In ultimul timp am uitat sa mai port ceas de mana, dar nici nu am unul asa dragut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am niciun ceas, stau cam prost la acest capitol..Sunt tare frumoase modelele de pe site. Multumesc! Pupici!

      Ștergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...