joi, 7 august 2014

Investeşte inteligent în viitorul tău

De când s-a născut copilul meu, şi chiar şi dinainte m-am tot gândit cum să economisesc bani pentru viitorul lui. Trăim vremuri nesigure, de aceea e bine să fim precauţi. Prefer să fiu o furnică strângătoare, decât un greiere pierde-vară :) Când am fost la o bancă, odată, mi s-a prezentat un program în care trebuia să cotizezi vreo nu ştiu câţi ani, 150ron pe lună, mi s-a părut bună ideea, dar totuşi cam costisitoare, mai ales că erai obligat să cotizezi mult şi bine.Viitorul copilului meu este foarte important, va creşte, nevoile lui se vor schimba, va merge la şcoală, la liceu, poate la facultate, aşa că trebuie să mă gândesc la o posibilitate de a economisi bani pentru el.Pentru că el e tot ce am mai scump e această lume.


Am găsit un site, unde poţi găsi sfaturi şi idei despre cum să investeşti inteligent, sau din contră să economiseşti totul pentru educaţia copilului tău.

Am găsit chiar şi un calculator de studii  pentru  viitorul copilului tău. Interesant.

Pentru Iubi, recomand calculatorul de fumuri, nu, nu, nu mă refer la fumurile din cap(nu că ar avea), ci la TUTUN, ca să afli câţi bani dai pe ţigări. Oare n-ar fi mai bine ca acei bani să îi investeşti inteligent?? E o risipă de bani să dai 13-15 lei pe un pachet de ţigări când poţi face altceva cu banii.Dac faci un calcul simplu, ajungi undeva la 300ron bani cheltuiţi doar pe tutun într-o lună. Bine, că nu am acest viciu.

Pentru cei care vor să îşi deschidă o afacere, găsiţi aici multe sfaturi despre finanţări, riscuri şi oportunităţi. Mi se pare o idee bună, mai ales pentru cei care sunt la început de drum şi au nevoie de un mic ajutor.Orice început e greu, dar cu oamenii potriviţi alături poţi întreprinde orice.

Pe site, găseşti multe articole interesante despre bani, investiţii, iar dacă îţi faci cont poţi primi multe oferte personalizate în funcţie de ceea ce doreşti pentru tine sau familia ta.



8 comentarii :

  1. Oho... Cand aud ca invatamantul e (si) gratuit in RO... ma cam ia cu zambete... de amaraciune... :)
    Cu tot site-ul de calcule, cred ca nu voi reusi sa economisesc. Deh! Asa-i cu banii lichizi! Se scurg printre degete! :)
    Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Invatamantul nu e gratuit deloc, copiii au nevoie de atatea pentru scoala, sa nu mai vorbim de facultate. Pupici!!

      Ștergere
  2. Cum le sti tu pe toate! Eu am fumat multe masini,De cand nu mai fumez,am tot atat de multi bani.Depinde ce fel de om esti!Unii sunt economi din fire,calculati,altii ca mine.Deci ,ramane la latitudinea fiecaruia incotro se va indepta.Seara linistita ,am aflat ca la voi nu e.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buni draga, ce mi-ar placea mie sa le stiu pe toate, dar nu le stiu, eu nu fumez, sotul Da, insa oricum banii tot se duc pe una, pe alta. Pupici!

      Ștergere
  3. Hmm, e bine ca te informezi :D
    Iti multumesc pentru vizite, si imi pare rau ca nu am reusit sa trec si eu mai mult pe aici, dar nu m-am ocupat foarte mult de vizite.

    Iti doresc o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e problema, Lavinia, toti avem probleme. Cand poti si vrei, intra te rog si pe artticolele din concursul la care particip, nu pe toate, pe care poti. Multumesc si te mai astept!!

      Ștergere
  4. Mi-au placut testele de pe site, te ajuta sa afli lucruri interesante despre propriile cheltuieli.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...