miercuri, 6 august 2014

Cum să cureţi casa mai repede şi mai uşor

Pe când eram şi eu d'şoară, priorităţile mele erau altele.Nu mă gândeam decât ce pereche de pantofi să îmi iau, ce rochiţă să mai îmi cumpăr,când să mai ies în oraş cu fetele,etc, etc....Viaţa te schimbă, devenim adulţi atât de repede, nici nu ne dăm seama când am lăsat în urmă adolescenţa şi am devenit, iată femeie în toată regula.

No' acum că sunt full time mom, şi un fel de menajeră :)) mă gândesc la ce să mai gătesc, de ce mai am nevoie prin casă, dacă mai am detergent, etc, etc.. aşa că tot ce îmi mai rămâne e visatul la cai verzi pe pereţi :) Acum sunt mult mai preocupată de curăţenia casei, de copilul meu bineînţeles, de tot ceea ce înseamnă munca de femeie, mamă şi soţie. Deşi eu ca femeie..sunt pe ultimul loc, dar aceasta este deja o altă poveste.

Legat de gospodăreală, de mult timp visez la un monstru de aspirator care să îmi uşureze munca într-un mod considerabil, plus să cureţe foarte bine totul, ei dacă ar putea să şi aspire singur nu m-aş supără.Acum am un aspirator vechi pe care nici nu îl mai folosesc deoarece nu aspiră cum trebuie.

Un astfel de aspirator super modern (mie mi se pare deja desprins din filmele S.F.) este acesta. Să vă spun de ce l-aş alege, ei bine l-aş alege din 3 motive simple:

1. Bubu are alergii, aşa că aburul din el omoară 99% dintre bacteriile şi germenii responsabili de producerea alergiilor.

2. Gata cu praful şi sacii care mă tot chinuie de ani de zile, am ajuns să folosesc mătura, parcă nu scoate atâta praf ca anticul meu aspirator.

3. Curăţenia se face mai repede şi mai uşor, şi aşa aş avea timp pentru lucrurile care îmi plac gen: blogăritul :). Adică să vă plictisesc pe voi cu articolele mele.

Preţul este şi el destul de bun, aşa că m-ar tenta un astfel de aspirator.

Cei de la Philips ne asigură şi de faptul că noua gamă de aspiratoare consumă foarte puţin, aceste schimbări se pot vedea şi pe eticheta energetică a fiecărui aspirator.

12 comentarii :

  1. Ce bine i-ar sta in casa noastra unui astfel de aspirator...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut un monstru mic, care pe la inceputul verii s-a dus, chiar aveam nevoie de asa ceva,,,sa ma uit si, eu pe site...sa aleg ceva avantajos!

    zi buna!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ar prinde bine si mie unul ca asta!
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Și eu aș vrea un astfel de aspirator,orice numai cu aburi să fie!
    O zi excelentă îți doresc,Ella!
    Te pupic cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata bine "dispozitivul"! Face economie de spatiu, al meu ocupa loc in debara, acesta pare si usor de manuit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine ma incanta ca e cu abur si curata foarte bine, dar e si micut, asa ca ocupa loc putin!

      Ștergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...