miercuri, 30 iulie 2014

Top 3 cu pantofi

Niciodată o femeie nu are suficienţi pantofi. 
O spun din proprie experienţă, pentru că, deşi am destui, tot mi se pare că o pereche, 2, 3 nu ar strica :))

,,Pantofii e boală grea'' ar spune o prietenă de-a mea, dar aşa este când eşti o femeie care se respectă şi vrea să arate bine cu orice preţ. Shoppingul cred că este un hobby des întâlnit la femei, şi mai ales shoppingul după pantofi e o adevărată plăcere şi provocare în acelaşi timp.

Atunci când vrei să arăţi bine trebuie să fii atentă la fiecare detaliu, geanta trebuie asortată cu pantofii (NEAPĂRAT), machiajul în ton cu îmbrăcămintea, şi lacul de unghii la fel. Sunt cam fixistă de felul meu în ceea ce priveşte asortatul :)

Pentru mine, e foarte greu să îmi găsesc mărimea potrivită la pantofi, pentru că port 35, rar mi se potriveşte 36. Pe cât iubesc pantofii, pe atât de greu îmi e să merg la cumpărături, pentru că mereu mă lovesc de acelaşi răspuns: Nu avem 35 la acest model. Ah..şi era tocmai modelul care îmi plăcea...

Pentru voi, am alcătuit un TOP 3 CU TIPURILE DE PANTOFII pe care eu îi prefer:)


1. 
Pentru serviciu aş alege aceşti pantofii cu toc , deoarece tocul acesta comod nu îmi dă atâtea dureri de spate, plus că îi poţi asorta la multe ţinute. Iar combinaţia de alb cu negru merge la multe ţinute şi nu pot fi decât potriviţi pentru work.

2.  
Pentru mers la o nuntă, botezuri sau cumetrii :)) aş merge pe varianta aceasta, chit că nu aş mai putea merge o săptămână după, dar până la urmă la ţinute foarte elegante merg pantofi cât mai înalţi şi cu toc cât mai ascuţit.

3. Să nu uităm de platforme care sunt preferatele mele, şi merg şi la serviciu, şi la cumpărături pentru că sunt foarte, foarte comode.




P.S. Dragii mei cititori,ca să nu vă simţiţi daţi la o parte :) să ştiţi că pe site găsiţi şi încălţăminte pentru bărbaţi  


11 comentarii :

  1. Bună Ella!
    Sunt de aceiași părere cu tine și mie îmi plac platformele!
    O zi minunată îți doresc!
    Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pantoful ma ajuta la formarea primei impresii la o persoana.La mine totul pana la incaltamimte.Sunt atatea modele ,forme,culori,materiale ca e destul de greu azi in a opta pentru p pereche. Te pup,

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh! A fost o vreme cand aveam foarte multa incaltaminte! Am avut si "platforme" dar in stilul pantofilor bej de aici si al sandalelor rosii prezentate in alt articol - in vremea adolescentei, cand nu eram chiar asa de lunga! Oricum, nici "platformele" nu aveau mai mult de 6 cm.
    Azi prefer "clasicul" si tocuri nu mai inalte de 3 cm si cel mai mult imi plac tenisii, baschetii etc. :) Incaltamintea din "pele ecologica" / intoarsa nu mi-a placut si nu imi place - adica imi place, dar nu vreau pt ca e greu de intretinut materialul si sunt cam prea comoda, si neatenta pe unde merg si etc. :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pantofii cu platforma sunt foarte comozi, si eu merg pe ceva cat mai comod, dar avand un job in care trebuie sa ma imbrac elegant, nu prea am tenisi si bascheti, n-am decat o singura pereche de adidasi.

      Ștergere
  4. oooof! cumpar de toate de pe net, dar cu pantofii am dat rateuri! :))) si pt mine, si pt Vlad si pt bebe! nu se potrivesc marimile deloc! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandesc ca se pot returna, nu? Eu port 35 asa ca e foarte greu sa imi gasesc de incaltat.

      Ștergere
  5. Pantofii, ca pantofii, dar gentile...stiu, multe persoane de sex feminin care nu pleaca de aca fara sa fie arsotata geanta cu pantofi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata dreptate ai..si eu ma incadrez in categoria spusa de tine :))

      Ștergere
  6. Foarte draguta prima pereche de pantofi, cei cu toc comod. Am avut si eu mai demult ceva in genul asta, dar tocmai i-am aruncat ca isi pierdusera stralucirea de odinioara.
    Iar platformele sunt foarte potrivite pentru vara. Le ador. :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...