marți, 15 iulie 2014

Rochie frumoasă, suflet frumos

Locuiesc într-un oraş micuţ, eu i-aş spune chiar ţară, de aceea de multe ori navighez pe net în căutarea unor haine mai deosebite. De câţiva ani, m-am îndrăgostit la propriu de rochii. Având în vedere că la serviciu trebuie să mă îmbrac elegant, am dat sacoul şi fusta pe rochii.

Una din primele mele ,, îndrăgosteli'' în materie de rochii este acest magazin, pentru că au mereu lucruri pe gustul meu, haine de bună calitate, ba chiar la promoţie.


Pentru serviciu, această rochie e mai mult decât potrivită. Mie îmi plac culorile tari, aşa că e exact pe gustul meu. O rochie roşie întotdeauna va acapara toate privirile, iar culoarea roşie, fiind simbolul dinamismului, îţi va da mai multă energie pentru o zi plictisitoare la office





Pentru seară, aceasta e rochia mea preferată, mai ales că este vară, iar ţinuta se impune a fi cât mai lejeră şi colorată, iar cu un machiaj discret în ton, o gentuţă asortată, şi o manichiură şi pedichiură perfectă, atragi toate privirile.


Multe doamne evită să poarte rochii, sau fuste.

O rochie întotdeauna îţi va evidenţia feminitatea, te vei simţi specială indiferent de kilogramele în plus sau minus. 

Îţi spune o full time mom, care a rămas cu ceva burtică de la sarcină, şi totuşi nu evit să port rochii pentru că mă simt atât de bine când port ceva care îmi place şi îmi etalează feminitatea din mine. 

Nu aleg rochii extravagante, merg pe simplitate, pe haine care îmi dau o stare de bine, iar când arăt bine, mă simt bine :)

Am învăţat, însă că nu haina îl face pe om, şi că o haină frumoasă trebuie asortată NEAPĂRAT cu un suflet asemenea.

P.S. Am uitat să vă spun că pe site,  puteţi găsi şi alte branduri cunoscute, deoarece din această vară, TinaR a început colaborarea cu peste 200 de branduri arhicunoscute.

7 comentarii :

  1. port cu toata placerea rochii - deoarece rochia este o tinuta completa :) La fusta trebuei sa sortezi o bluza, dar rochia te invaluie dintr-o bucata.
    Mie personal îmi plac rochiile vaporoase sau cele ce contin putin elastan, atât incat sa urmareasca forma corpului fara insa sa o modifice, turtind anumite zone sau strangulând altele :)))
    Port pantaloni în general doar în timpul liber, la serviciu îmbrac ~90% , rochii sau fusta-bluza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O doamna inginer foarte eleganta esti tu. Imi place stilul tau, din pozele pe care le-am vazut pe blog.

      Ștergere
  2. Si mie imi plac rochiile! Cand sunt lungi si / sau largi imi plac si mai mult, pentru ca sunt comode si e ca si cum as avea pantaloni, pentru ca am "libertate de miscare".
    Pe site am vazut cateva modele care mi-au placut tare mult si, cu aceasta ocazie, am aflat ce-i cu TinaR. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tina R e o firma care produce haine foarte frumoase si cu bun gust, mie imi plac foarte mult. Pupici!

      Ștergere
  3. Ca tot am revenit aici... Unele dintre motivele pt care nu as face comenzi online sunt si acelea ca nu pot vedea cusaturile, nu pot simti materialul si... nu ma pot orienta daca-mi "vine" sau nu haina respectiva... pt ca numerele se potrivesc si nu prea... La un costum de doua piese, ca exemplu, s-ar putea sa-mi fie bune fusta si sa fie manecile taiorului scurte pt mainile mele sau... sa fie bun sacoul si pantalonii sa fie prea scurti (alte combinari)... :) Si cu rochiile... cam la fel: poate lungimea nu mi se potriveste, sau poate nu se potriveste in talie sau sau sau... Prefer magazinele "reale".
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. E bun la ceva si internetul asta...recunosc ca si eu fac din cand in cand cumparaturi din magazinele virtuale...

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu iubesc rochiile,iar aici am vazut cateva de care m-am indragostit!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...