joi, 24 iulie 2014

Părerea ta contează

Am auzit de mulţi turişti ţepuiţi de aşa zise firme fantomă, sau care au plătit servicii de 3 stele şi au primit servicii de nici măcar o stea. 
Am auzit de restaurante cu servicii execrabile, de clinici cu medici sub orice critică, of, din păcate România e plină de astfel de experienţe negative. M-am lovit şi eu de astfel de experienţe negative, mai ales cu copilul meu când am fost la feluriţi doctori ,,lăudaţi'' cu referinţe serioase şi de la care am plecat mai mult decât dezamăgită. Îmi aduc aminte că am fost la un doctor pediatru foarte lăudat, în alt oraş decât al meu, doctor care m-a pus să fac o serie de analize pentru copil şi care nici măcăr ceva pentru răceala pe care o avea Bubu nu mi-a dat nimic.

Azi, aş vrea să vă vorbesc despre un  loc special, plin de oameni care au avut parte de ,,experienţe pozitive''  şi transmit recomandările lor tuturor celor interesaţi. Găsiţi recomandări pentru grădiniţe copii, restaurante, chiar şi servicii medicale, şi totodată vedeţi detaliat adresele locaţiilor, harta locului, şi recenzii.

Acest lucru e mai mult decât benefic într-o Românie chinuită la propriu de oameni care pun pe primul loc propriul interes decât interesul clientului. Pe acest site, Nu se face reclamă, este doar o comunitate cu oameni care au avut şansa să beneficieze de servicii de calitate  şi să dea vestea mai departe. Cel mai important este faptul că nu trebuie să mergem pe principiul las-o bă că merge aşa, să închidem ochii la nereguli, să ne plafonăm, NU!!Trebuie să luptăm pentru drepturile noastre, şi să scoatem la iveală doar lucrurile bune!

Cu prima ocazie, o să adaug şi eu o doamnă doctor foarte bună, poate aşa voi ajuta oameni care au nevoie de ajutor, aşa cum am avut şi eu nevoie cu copilul meu.

Trebuie să ne mobilizăm noi ca ţară, şi să sprijinim ideile bune, să arătăm că părerea noastră contează, iar un gest mic poate schimba mentalităţi.


5 comentarii :

  1. Foarte interesanta ideea, nu stiam de acest site, dar tu ai subliniat un lucru extrem de grav, poate de asta merg prost lucrurile in Romania, pentru ca nu exista respect, pentru ca toti se gandesc cum sa profite, se gandesc doar la interesul personal, la un castig cat mai rapid fara sa ofere servicii de calitate, sa trateze frumos clientul. Iar daca exista si astfel de locuri, trebuie sa le aflam sau recomandam. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, avem si astfel de oameni care ne trag in jos, dar uite exista locuri frumoase cu oameni frumosi care incearca sa faca ceva pentru tara asta!

      Ștergere
  2. Ideea site-ului e buna, dar e loc de multa subiectivitate...
    Ca exemplu, in cazul restaurantelor: e posibil sa fi trecut pe acolo si totul sa fi fost ireprosabil - recomand si altora iar acestia ar putea avea parte de o servire de doi bani... Ma refer la acest aspect deoarece am putut face astfel de diferente: am fost la un local abia deschis si a fost totul super; dupa vreo luna, impreuna cu niste prieteni, am fost la acelasi restaurant si... surpriza! Era si masa murdara si ospatarii erau nesimtiti...

    RăspundețiȘtergere
  3. Se poate intampla si asa, ideea in sine e foarte buna. O zi excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii, Ella, ca un site asemenea este foarte trebuincios. Stiu si eu cateva cazuri personale de una se zice si arata si alta este cu adevarat. Daca stiam dinainte, mai mergeam acolo?! Nu! E pacat, pentru ca se cheltuie timp, bani, nervi si sanantate prosteste.

    Si Diana are dreptate, cu subiectivismul. Dar cam asa e peste tot si in orice caz.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...