marți, 22 iulie 2014

Cadoul perfect pentru orice femeie

Nu mi-a plăcut niciodată să calc haine, să cos sau să şmotruiesc prin casă. Cu şmotruitu şi cu cusutu' mai e cum mai e, dar călcatul hainelor e un adevărat calvar. De aceea, îmi şi cumpăr haine care sunt uşor de călcat, sau care nu se calcă deloc, eventual în picioare :)). Timpul este foarte preţios mai ales când ai şi un copil mic, de aceea încerc să câştig timp şi pentru mine, deoarece m-am cam neglijat în ultima perioadă.

Cum ar fi dacă o Zână Magică ar călca şi ar face curat în locul tău? Am descoperit de curând  Zâna Magică, fermecată ce face totul pentru tine.

Calcă şi face curăţenie lună în locul tău, totul la preţuri mai mult decât accesibile. Din când în când, meriţi un astfel de cadou, o zi în care câştigi timp pentru tine, în timp ce alţii muncesc pentru tine.
Wow, pentru mine sigur acesta este cadoul ideal, pe care mi l-aş dori cel puţin din când în când. O zi doar a mea, în care să nu fiu nevoită să fac curăţenie sau să calc.


Aşa că domnilor, ce flori, ce inele, ce bomboane, faceţi cadou iubitelor voastre o curăţenie generală. Oferiţi-le o zi fără griji, în care se pot gândi doar la ele, şi nu la aragazul care trebuie şmotruit, la rufele care aşteaptă să fie călcate, la gresia care trebuie spălată, etc. Invitaţi-le în oraş, la o cină romantică, iar la întoarcerea acasă SURPRIZĂĂĂ, Zâna Magică v-a lăsat casa curată, curată.

Pentru mine, acesta ar fi un cadou mai mult decât perfect, pentru că orice femeie merită din când în când să se simtă apreciată şi specială, o zi în care să se simtă FEMEIE, şi nu un fel de ,,menajeră''. În fiecare femeie, este o mică prinţesa, arătati-ne dragi bărbaţi că mai iubiţi şi prinţesa din noi cu un astfel de cadou.


Ce ziceţi, doamnelor, v-ar plăcea un astfel de cadou?

25 de comentarii :

  1. Normal! Eu de la o vreme imi fac singura astfel de cadouri lunar,atat la bloc,cat si la gradina.Daca stiam cat de bine este o faceam din tinerete.Mai bine mai tarziu ,decat niciodata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buni, dar tare moderna esti. De aceea te simpatizez eu asa mult. Din pacate la noi in oras nu exista astfel de firme...poate pe viitor. Pupici!

      Ștergere
  2. eu nu mai calc rufe de muuuult! de cand am condensatorul, nu trebuie sa mai calc aproape nimic! Scot din uscator, pliez si pun in dulap :)
    si sincera sa fiu, de cand locuiesc in Germania, totul e mai curat si se intretine mult mai usor... spal geamurile de trei ori pe an, aspiram saptamânal si praf de sters, aproape ca nu exista. Dar ideea unui asmenea cadou, imi surâde si mie, pentru o curatenie temeinica în bai si wc-ul de serviciu, plus sala de sauna. Notat! :))
    o seara faina! te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e o alta clima acolo, aici sal geamurile si o data la 3 saptamani, chiar doua. Esti o norocoasa cu acel condensator. Te pup!

      Ștergere
  3. Quite well put. And I personally think that it counts both ways.. Oops! Sorry, it looks like that this is 'ladies only'. I'm a guy. OK, I'll shut up. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi there, this can be a gift for both women, and men. Women are more preoccupied of cleaning the house, that's why I thought this can be the perfect gift for a woman.. For me this is more than perfect. Thanks for stopping by!!

      Ștergere
  4. Hahaha! De ziua barbatului ii voi face un cadou frumos prietenului meu! :)))
    Mie nu mi-a placut sa gatesc, sa fac acel gen de curatenie pe care vad ca-l mai practica si acum mama, dar de facut curat fac - si fac temeinic! Sa-si bage altii nasul in lucrurile mele (si "gunoiul" meu) nu prea-mi place! Apoi... cred ca n-as mai gasi nimic daca ar fi ordine...
    De calcat nici nu stiu de cand n-am mai calcat serios... :) Sunt o lenesa, ce mai! Ah! Stiu sa fierb apa! :)) Ei, nu-s lenesa, dar mai degraba as construi un dulapior decat sa fac ordine sau sa calc...
    Astfel de firme sunt cu adevarat utile!

    Zile fericite iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca femeie din pacate trebuie sa faci, si eu fac de toate in casa, insa n-as zice nu la un astfel de cadou.Mi se pare genial.Pupici!

      Ștergere
  5. Sincera sa fiu nici mie nu imi place sa-mi intre straini in casa. De niciun fel. :D E un cadou perfect pentru o femeie foarte ocupata, care isi petrece toata ziua la job si ajunge acasa super obosita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi mi-ar placea un astfel de cadou, macar din cand in cand :)

      Ștergere
  6. Calcatul hainelor poate parea o corvoada .....si choar este, cand ai langa tine un copil mic, un bebe curios care trage de tot se catara peste tot si calca in picioare tot. Asa ca si pentru mine ar fi un ajutor :))) ...Mai ales ca Emiliei ii cam place sa calce si ea (in picioare) tot ce calcam noi cu fierul de calcat :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand ai un copil mic, e greu sa tii curatenia si ordinea, asa ca un astfel de cadou ar fi binevenit.

      Ștergere
  7. Dupa ce o citit iubitul meu articolul tau, o zis ca o sa imi faca o surpriza mare :))

    RăspundețiȘtergere
  8. wow! ce cadou!chiar ar fi ceva... :)
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa-i fac sotiei un astfel de cadou de ziua ei...
    Multam de idee:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ei, da! De o mie de ori da! Acesta este cadoul ideal pentru orice femeie! Cu aşa articol, n-au decât să te angajeze cei de la firmă fiindcă nu numai pe mine , dar şi pe mulţi alţii ai convins !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, multumesc pentru aprecieri. Da, cred ca ar trebui sa ma angajeze macar sa le fac reclama :)) Ca la curatenie nu prea sunt buna :)) Te mai astept pe blogul meu!!

      Ștergere
  11. Pai, de ce nu!!! ...pana la urma omul cat traieste invata si tu asata ai facut...ai invatat sa creezi recla,a online!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu-i rea deloc ideea! :D Imi surad mustatile! :))

    Te pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...