miercuri, 11 iunie 2014

DOCTORII MĂCELARI

Recent am fost la un control O.R.L cu Bubu pentru că se tot plângea de urechiuşe. Slavă Domnului nu a fost nimic grav. Acesta a fost al doilea control într-o săptămână, în condiţiile în care primul doctor ne spusese în nici 5 minute că are polipi şi că trebuie OPERAT de POLIPI. Prima reacţie e şoc, te gândeşti OFFFF...anestezie, etc, etc, apoi când ajungi acasă şi le rumegi bine, îţi dai seama că puiul tău nu vorbesşte pe nas, nu sforăie, nu doarme cu guriţa deschisă, ba mai mult doctoriţa a văzut o otită, otită care a tratat-o cu picături de ochi care cică să le punem în nas...GOD....PICĂTURI DE OCHI, ÎNSĂ SĂ LE PUN ÎN NAS, DEŞI ARE OTITĂ....WTF!! Plus că dna doctor trebuia să plece în concediu în iulie şi dacă ne hotărâm să venim până la sfârşitul lui iunie.De' nu putea să plece în concediu fără să mai ciupească un pic şi de la mine, ceva ŞPAGĂ, că doar pentru copiii totul e GRATUIT!!! 


 Nu ştiu de ce, dar dau numai peste astfel de doctori, şi culmea am mai fost la privat şi am plătit şi vreo 70 ron pe 10 min de consultaţie. Dacă aş vrea să le fac rău acestor doctori, ce uşor ar fi, ar trebui să dau numele lor pe facebook cu toate poveştile, însă e mai uşor să faci rău, mai greu e să faci bine!

Tot sunând în stânga şi în dreapta, o colegă mi-a dat numărul unui medic venit din Timişoara în oraşul nostru...Nu ştiu ce o căuta în acest oraş-ţară, însă mulţumesc Domnului că a venit!!! Ce să vă spun, un doctor jos pălăria. Chiar înainte să îl vadă cu acele aparate, din ce i-am povestit eu, a zis că sigur că nu e de la urechi.Atât de frumos mi-a vorbit, şi mi-a explicat totul. În concluzie nu are polipi, nu ne operăm, nu are otită,are doar o rinofaringită asociată cu alergiile lui, atât.

Cu ocazia aceasta, mi-am făcut şi eu curaj să mă consulte doctorul, pentru că mă tot supărase gâtul, ba mai mult mi se inflamase ,,neşte'' ganglioni cu vreo lună în urmă. Domnul Doctor mi-a spus că nu am nimic nici în gât, nici în urechi, nici în nas, şi că ,, ganglionul'' care mă supără e de fapt glanda salivară. Adică nu beau suficiente lichide, şi de aici toate problemele. Şi stând eu şi rumegând totul, cam are dreptate, pentru că nu prea beau apă. De vreo câteva zile, m-am pus pe băut apă la greu, şi ştiţi ce, chiar mă simt mai bine!!! 

Să-i dea Dumnezeu multă sănătate acestui minunat doctor, pentru că pur şi simplu mi-a luat o piatră de pe inimă în ceea ce priveşte copilul meu!!! Slavă Domnului că mai există şi doctori care în primul rând îşi fac meseria şi apoi se gândesc la bani!

7 comentarii :

  1. Se spune ca pentru orice diagnostic este bine sa consulti trei medici pentru ca sa fii sigur ca nu exista greseli... Sotul meu acum trei ani cand a avut infarctul acela puternic, a primit de la doctorul de familie masaje, pentru destinderea musculaturii spatelui. Dupa doua sedinte de masaj in care Helmut simtea ca nu le supravietuieste, s-a dus din nou la doctor si atunci medicul a spus ca " nu ar fi rau sa mearga la un cardiolog pentru un EKG" Progranarea la soecialist a durat o saptamana si cand in sfarsit Helmut a ajuns la EKG, specialistul s-a mirat ca sotul meu mai traieste! S-a incercat mai intai cu stands dar infarctul a fost mai mult pe peretele din spate, in locuri foarte greu accesibile prin aceasta operatie. Asa ca nu a mai existat alta optiune decat urgent pe masa de operatie, metoda clasica. Ce soc a fost pentru noi! De unde te stii sanatos-voinic, mare sportiv, sa afli ca esti grav bolnav si viata iti atarna de o opwratie deosebit de grea! Oh Doamne... multumim ca ne-ai ajutat si am depasit criza! Acum e din nou totul ok! Soarele straluceste iar in viata noastra .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, Doamne Carmen nici pe tine nu te-a ferit Dumnezeu de necazuri. Bine ca nu s-a intamplat nimic grav, si ca sotul tau e acum cu tine, si sa dea Domnul sa fie multi ani de acum inainte. Ma mira faptul ca intr-o tara asa civilizata ati putut trece prin asa ceva. Ma gandeam ca doar in Romania se poate intampla. A avut noroc si zile de la Dumnezeu sotul tau. Doamne ajuta sa auzim doar de bine!!!

      Ștergere
    2. oriunde se poate oricui intâmpla orice...

      Ștergere
  2. Te rog, dar te rog din suflet controleaza înca o data glandele limfatice! Umflaturi in jurul gatului nu sunt sanatoase!
    Asa i-au spus si sotului meu ca glanda salivara.... si dupa ce sa chinuit cateva lun a fost "non hotchkin" in stadiu avansat !
    Doamne apara si pazeste, m-i sa facut pielea gainii!
    pupici si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi s-a inflamat doar o singura data o glanda in partea dreapta, de fapt ma durea, o simteam ca o piatra acolo, cand am avut rosu in gat si cu antibiotic mi-a scazut, oare la ce medic ar trebui sa merg pentru o a doua parere la endocrinolog??? Si voua multa sanatate!!!

      Ștergere
  3. E bine ca ai dat de un "medic".Stiu cum este,ca la varsta noastra...Sa dea domnul ca totul sa fie bine,dar vin cu rugamintea sa-mi dai numele si adresa ,ca am un nepotel cu niste probleme de ani,tot ceva cu alergii si ar fi bine sa mai consulte un alt medic.Mi-o poti trimite pe mail te rog: ffllooaarreeaa @ yahoo.com.Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate eu nu am incredere in doctori. Ma bucura mult faptul ca tu ai gasit unul bun. Ma face sa devin ceva mai optimista in privinta lor.
    Mi-e si teama sa merg la un consult sa nu imi puna cine stie ce diagnostic gresit.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...