sâmbătă, 7 iunie 2014

AfterMATH- sau un viitor fără oameni

AfterMath-Population 0 (După Dezastru-Populaţie 0) este un film S.F. documentar, realizat de National Geographic,care îşi imaginează ce se întâmplă cu Pământul pe o perioadă lungă de timp după dispariţia subită a oamenilor. Filmul este interesant, mai ales dacă vreţi să vedeţi şi altceva înafară de ceea ce vedem mereu în mediul online. 
Documentarul arată transformările treptate prin care trece Terra după ce omul dispare. Filmul realizat în mare parte pe calculator, te impresionează prin exactitatea datelor, claritatea imaginilor, adică să vezi Turnul EIFFEL cum se prăbuşeşte după 120 de ani de la dispariţia oamenilor, asta da imagine, chiar nu ai senzaţia că e făcut pe calculator!! Cât a evoluat şi tehnologia!

Ideea filmului este mai mult decât subtilă: omul a făcut mai mult rău decât bine acestui Pământ, iar odată cu dispariţia lui, Pământul se regenerează, scapă de toate gunoaiele pe care noi le-am creat şi le-am lăsat în urmă. Animalele şi natura renasc, creând o lume mai curată, nealterată de tehnologie, de oamenii care distrug totul în jurul lor! 

Un documentar care merită văzut!!! Eu l-am văzut online pe filmehd.net

2 comentarii :

  1. Au fost si atatea filme facute pe tema asta.... oare de ce se gandeste lumea cum ar fi dupa distrugere si nu se gandeste cum oprim distrugerea? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am apucat sa-l urmaresc, trebuie sa-mi fac timp neaparat. In ultimul timp nu m-am mai asezat la tv, nu ma mai atrage deloc.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...