vineri, 11 aprilie 2014

I wish

Sunt momente în viaţa mea când mi-aş dori să fiu un vampir măcar pentru câteva ore, aşa ca cei din Twilight.Să îmi exprim furia într-un fel, să alerg pe un munte şi să urlu tare să mă eliberez de tot zbuciumul prin care am trecut în ultima perioadă.
 Sper ca în timp să mă călesc, şi să devin un pic mai nepăsătoare la toate nedreptăţile pe care le văd în jurul meu.SPER!!!!
Până atunci pe ei şi pe mama lor...nici eu nu mă las, orice ar fi.






10 comentarii :

  1. Eu îti doresc sa îti gasesti echilibrul, nu sa fii vampir!
    Aia sunt plini de negativitate! :((

    RăspundețiȘtergere
  2. viata e atât de frumoasa - nu te lasa nicio clipa tulburata de cine nu merita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Fairytale, eu iti doresc sa ai parte doar de lucruri frumoase si sa fii inconjurata doar de oameni buni. Sau, macar pentru urmatoarea perioada sa ai parte doar de bucurii. Ai nevoie de niste momente de relaxare...totala. :) Si sa te incarci cu energie pozitiva. :)
    Un weekend senin! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. "Da-o tare, tot mai tare!" Daca as face o camera antifonata si as inchiria-o cu ora pentru urlat, crezi c-as avea clienti???
    Un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  5. :) Vorba lui GabiA: o camera antifonata sa cauti. :) In Italia si Japonia (poate si in alte tari) exista astfel de camere. Dar noi avem muntii si padurile! Putem urla acolo. :) Suna zarea, da, dar ce bine e! :) Si nu trebuie sa fii vampir. :) Iar daca ai "furii" ia un caiet cu cca 100 de file si straduieste-te sa-l rupi macat in doua, bombanindu-i pe toti cei care te-au suparat. Sa vezi ce repede iti trece. :)
    Weekend minunat iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tu nu trebuie sa speri, ci trebuie sa inveti sa traiesti frumos si in liniste nederanjata de rautatile din jur. Asa ca invata sa fii nepasatoare la lucrurile negative.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, da, vampirizeaza-i pe toti ! Dar, na! Cred ca le-ai face un bine, asa ca mai bun e urlatul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Uite asa imi placi mai mult!:) Dezlantuita! Urla daca asta te elibereaza si te face sa te simti mai bine! Dar nu vampir! Ce te faci daca dai de vreunul cu sangele infectat !??

    RăspundețiȘtergere
  9. Viata este un joc cu multe reguli dar fara nici un arbitru …
    deci joaca frumos . pentru o viata frumoasa .
    Viata e plina de ziduri dar incearca sa le spargi.
    si sa le depasesti pe toate!
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Viata este foarte scurta.... Traieste clipa, iubeste-ti familia si incearca sa faci tot posibilul sa nu-ti pierzi fericirea !

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...