luni, 24 martie 2014

Blind date with a book

Într-un final a venit, după lungi aşteptări a venit şi surpriza mea de la Alexandra. Fie vorba între noi, dacă nu mă duceam azi la poştă să ridic pachetul, îl trimiteau înapoi la Alexandra. Am fost la limită.

Vă întrebaţi oare despre ce surpriză e vorba?
  Blind date with a book a fost concursul lansat de Alexandra Ali, concurs la care m-am înscris aşa într-o doară, căci nu sunt eu vreo fană înrăită a concursurilor, însă premiul fiind o carte, şi provocarea fiind pe placul meu, am zis să încerc.

Iată-mă deci, printre câştigători. Numărul 4 de vreo 4 ani îmi poartă noroc, luna a patra a anului fiind luna în care s-a născut fiul meu. 

Alexandra, crede-mă că nu mă aşteptam la o asemenea surpriză, m-ai lăsat fără cuvinte. Felul în care te-ai gândit la toate, chiar şi alegerea cărţii sunt sigură că nu a fost întâmplătoare, celelalte surprize, ce să zic se vede că eşti un suflet cald şi nobil. Ai cheltuit prea mulţi bani cu acest premiu, chiar nu trebuia să te deranjezi atât. Să îţi spun un secret? Jumătate sunt eu din părţile tale, deci cred că totul în viaţa se întâmplă cu un sens. 

Îţi mulţumesc din suflet pentru cadoul tău, cartea e exact pe gustul meu, Pe aripile vântului am citit-o cu sufletul la gură, nu mai reţin exact dacă am citit şi continuarea pentru că am citit-o demult prin liceu, însă cele trei volume le voi citi cu tot dragul.

Premiul meu 

       

O felicitare de suflet


Bubu a fost foarte încântat de broscuţă 
Nu vă uitaţi la unghiile mele care au culoarea vântului turbat, ci la brăţară..Alexandra s-a gândit la toate
Blind date with a book este o idee foarte interesantă, cred că în decembrie când voi împlini şi eu 2 ani de blogging o să mă gândesc la o surpriză pentru cei care mi-au devenit prieteni. 

Prietenia depăşeste graniţele calculatorului, şi în acest spaţiu descoperim oameni cu suflete calde, oameni care reuşesc să ne însenineze ziua şi viaţa fără să îşi dea seama. 

Mulţumesc, Alexandra!

4 comentarii :

  1. Sa te bucuri de cadou pentru ca este tare fain!
    Apropo de "totul se întampla cu un sens", eu am primit un martisor de la Ghemulet de 8 martie si am descoperit ca locuieste unde a fost nascuta mama mea! A fost exact ca si cand asi fi primit un semn de la ea! A fost fantastic!

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoase cadouri! minunate semne de prietenie!
    o saptamâna minunata sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sate bucuri de premiu, cred ca l-ai meritat.
    Alexandra asa a comsiderat si bine a facut, pentru ca esti talentata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stii ce ma bucur ca au ajuns la tine? Chiar ma pregateam sa merg la posta sa ii intreb ceva de dulce :))) Chiar nu stiu sa fie mai eficienti.

    Dar, revenind, ma bucur ca v-a placut premiul. Nu stiu de ce, in ultima vreme sunt adepta continuarilor marilor romane. Astfel ca si tu ai primit acelasi lucru ca si mine, o continuare a unei carti dragi mie. Sper sa fie la fel de buna ca si primul roman.

    Broscuta vad ca a ajuns intreaga ... mai ca imi era teama sa nu se faca bucatele si aveati parte de o broscuta-puzzle :)))

    Tot ce pot sa-ti mai doresc e sa ai parte de o primavara minunata, alaturi de Bubu. Urmata de o vara, toamna si iarna la fel de minunate! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...