duminică, 22 decembrie 2013

Iubire şi lebede


Se spune că lebedele îşi aleg partenerul pe viaţă. 

Poate de aceea îmi plac lebedele, pentru gingăşia, şi fidelitatea lor. Deşi unii cercetători zic că nu e chiar adevărată fidelitatea acestor păsări minunate, vreau să cred că măcar ele, ca fiinţe ale cerului îşi aleg jumătatea pe viaţă. 

Ar fi frumos, dacă şi în viaţa reală am vedea mai mulţi oameni căsătoriţi pentru totdeauna, decât divorţaţi. Dar noi nu suntem lebede, ci oameni care din când în când uităm să fim oameni.

A venit iubitul meu, nu ştiu dacă aţi văzut artificiile, dar ele cu siguranţă sunt, cel puţin în sufletele noastre.




6 comentarii :

  1. Imi place enorm citatul, l-am folosit si eu intr-un articol drag, in urma cu trei ani. Pentru mine este extrem de important ca partenerul sa imi transmita un sentiment de siguranta si incredere cand sunt in preajma lui, sa ma faca sa ma simt frumoasa, pretuita, iubita. Sa pot sa fiu eu, cu bune cu rele, cu defecte si calitati, sa nu ma judece, sa nu ma critice, sa nu-mi reproseze diverse.
    Ma bucur ca esti fericita, Sarbatori pline de iubire si lumina iti doresc. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. o continuare a comentariului meu la RIO :) Ma bucur ca si tu gândesti la fel.

    Numai ganduri bune la acest inceput de saptamâna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu iti imaginezi ce ma bucur pentru tine.La mine in oras s-au simtit artificiile,dar sunt obisnuita.Sa fie cat mai multe de sarbatori.Sa va dea Domnul sarbatori luminate si multa fericire!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...