luni, 16 septembrie 2013

Tit,tiiiiiiiit, atenţie pericol public!

Oficial sunt un pericol public pe drumurile din frumoasa noastra Românie, şi nu, nu pentru că aş fi eu un dezastru ca şoferiţă, dar cică aştia sub 30 de ani sunt pericol public, drept pentru care au dublat sau triplat asigurarea RCA. Adică cei sub 30 de ani fac mai multe accidente decât cei peste 30 de ani, şi eu fiind o tinerică de 27 de ani trebuie să mai aştept să mi se mai zbârcească pielea pe mine că să am şi eu reducere la RCA. Pe ce studii s-or fi bazat ei, nu ştiu, şi se mai plâng guvernanţii noştrii că nu au bani pentru educaţie, sănătate, etc la câţi bani plătesc săracii contribuabili de până în 30 de ani posesori de hârburi de prin '97 pentru nişte banale asigurări?

Dacă acum 6 luni am plătit 220 pe jumătate de an, acum am plătit 499 pentru RCA, şi tot pe 6 luni! Nu oi fi eu vreo şoferiţă prea pricepută, dar nici spaima şoselelor nu sunt, plus că nici nu am vreun BMW, sau Ferrari, adică am un jaf amărât şi hârbuit de prin 1997, că atât mi-a permis buzunarul, şi drept să vă spun nu prea aş investi într-o maşină că şi aşa se duc banii pe benzină, eventuale reparaţii, etc. Cum să nu te doară capul şi să te ardă buzunarul?Aaa, şi dacă mai aveam şi accidente la activ, cred că mai plăteam vreo 200ron în plus!

Sunt bine, dragele mele, o mai iau pe arătură din când în când, însă acum mă temperează iubitul meu, care e mult mai calm decât mine:))

Să aveţi o săptămână cât mai frumoasă!

P.S..Mă gândeam să scriu şi eu ceva de genul pe maşina mea, nu de alta dar din moment ce sunt pericol public să ştie lumea să mă ocolească, nu de alta dar mai sunt şi blondă (doar uneori:))



5 comentarii :

  1. Eu sunt un pericol mult mai mare, o catastrofa, un cataclism rutier! noroc ca am constientizat la timp si nu mi-am mai luat permis. Asa ca iti las tie soselele la discretie!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, (prea) multi bani, multi nervi, multe pericole.
    Eu nu am carnet, macar din punctul asta de vedere stau linistita si cu banii in buzunar, caci trasportul public nu e exagerat de scump.
    O saptamana usoara iti doresc. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. As vrea eu acum sa platesc un RCA ca al tau,dar...o babaciune care are de 35 de ani carnet ,nu mai e un pericol.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu nimic legat de masini, n-am si nici nu mi-as lua. Sunt prea comoda. :)
    Insa eu n-as vrea sa te mai vad din nou trista peste cateva zile...
    Am observat ca pe blog actioneaza o vraja, un hocus-pocus... ;)
    Nu poti face ceva sa rezolvi cu o vraja si problemele cu masina? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place partea cu iubitul mai calm! :) sa-ti fie de bine! :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...