vineri, 27 septembrie 2013

Îmi iau zborul



Întotdeauna e un început şi un sfârşit pentru toate. Sper ca acesta să fie într-un final începutul a celei mai frumoase perioade din viaţa mea. Pun punctul pe i şi îmi iau zborul din casa părintească pentru totdeauna. 3 ani de chin ajung, mai rău nu se poate. 

Sunt eu şi Bubu, şi acel cineva special, îngerul nostru. 

Vă pup, o să fiu cam ocupată, nu ştiu când o să intru, am avut o săptămână cu multe lacrimi şi certuri, simt că psihic sunt cam terminată, însă voi reveni cu forţe noi şi vă voi povesti toată tărăşenia.

Vă mulţumesc pentru frumoasele urări de ziua mea!



7 comentarii :

  1. Sa-ti ocroteasca ingerii pasii si sa-ti dea toata puterea de care ai nevoie! :)
    E un inceput, construieste-l luminos si vesel! ai alaturi de tine cei mai importanti omeni din viata ta si doar ei conteaza! cine te iubeste cu adevarat nu te judeca, nu te preseaza, nu te striveste! cum ai zis si tu, nu poate fi mi rau! poate doar mai bine!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. In doi, trei in cazul tau (fericit!), necazurile isi pierd consistenta, sprijina-te pe cel de alaturi si sa ai parte de muuulte satisfactii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Orice inceput e greu,dar te vei convinge ca va fi mult mai bine.Iti doresc multa putere de munca,sanatate si armonie in noua casa. Sa auzim numai de bine !

    RăspundețiȘtergere
  4. Multa putere sa treci peste acest moment mai delicat. Iar inceputul sa-ti fie lin si luminos. Multa fericire va doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea, n-am mai avut timp sa intru...
    Eu sper sa-ti fie bine. Iti doresc mult noroc! Te imbratisez cu mult drag. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Zboara! Cat mai sus si cat mai liber! bafta!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...