duminică, 22 septembrie 2013

Happy birthday to me...Happy Weekend to everyone





Da, m-am mai zbârcit un pic, mâine împlinesc 27 de ani! Wow, nici nu ştiu cum trec anii, de fiecare dată când e ziua mea mă simt melancolică nu că am mai îmbătrânit, însă pentru că simt că mai lipsesc ceva lucruri elementare în viaţa mea. Aşa că îmi fac un wish list cu ceea ce vreau să realizez în viitorul cât mai apropiat, nu de alta, dar mâine poimâine fac 40 de ani, şi rămân fată bătrână.
Într-o ordine absolut întâmplătoare, iată ce îmi doresc:

1. I wish ..îmi doresc o familie, să fiu la casa mea, şi nu în chirie sau cu socrii, părinţii că e tare naşpa, alături de băieţelul meu şi un bărbat care să mă iubească trup şi suflet, şi care să îmi ofere linişte, dragoste şi bunăstare.

2. Îmi doresc să acord mai multă importantă sănătăţii mele, am ceva probleme cu o anemie netratată de câţiva ani, plus ceva nisip la rinichi.. De când cu Bubu, nu mai găsesc resursele necesare şi pentru mine.

3. Îmi doresc linişte, m-am săturat de certuri, de reproşuri, tânjesc să fiu liniştită la casa mea, fără părinţi obsedaţi de fantomele trecutului sau socri acizi.

4. Îmi doresc să fiu ceva mai puţin impulsivă, şi puţin mai calmă atunci când trebuie, însă de multe ori am nevoie de cineva care să mă echilibreze, pentru că uneori sunt o balanţă tare dezechilibrată, care vede şi partea bună şi partea rea în orice, şi ezită.

4. Îmi mai doresc sănătate şi un pic de noroc pentru mine, pentru că am fost cam ghinionistă în ultima vreme, trebuie să iasă soarele şi pe strada mea.

Vroiam să mă fac frumoasă, să îmi fac şi eu unghiile cu gel, dar întotdeauna există un dar...Parcă nu simt că e ziua mea, ori că e luni mâine şi merg la serviciu.

Deşi nu e prea veselă, postarea participă la Happy Weekend, chiar aici la neobosita Elly

Vă invit la o felie de tort virtuală şi un pahar de şampanie tot virtual





6 comentarii :

  1. La Multi Ani, frumosi si fericiti asa cum iti doresti!
    Stiu si inteleg ce simti si mai stiu ca daca iti spun acum sa ai rabdare o sa-ti ridici o spranceana si o sa zici "nu zau?", stiu ca ai trecut prin multe, si nu multe au fost fericite, dar esti un om bun, si Dumnezeu ii ajuta pe oamenii buni, atunci cand crede El de cuviinta!
    Pentru inceput nu mai pune la inima nici ce zic parintii, nici ce zic socrii, nici ce zice lumea. Tu traiesti viata ta, nu pe a lor! lasa-i sa vorbeasca! il ai pe Bubu si amandoi va descurcati super! nu astepta prea mult de la oameni ca sa nu te dezamageasca prea tare cand or sa-si arate slabiciunea! fii tu tare, fii tu fericita, din motivele tale, care sa nu depinda de altii, si cele bune or sa vina treptat in jurul tau!
    Iti spun acum ce-mi spun mie zi de zi, si in fiecare zi e mai usor!
    te pup!
    La Multi Ani! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani cu sanatate, fericire si toate dorintele de mai sus indeplinite. :) Multe realizari personale si profesionale si numai bucurii alaturi de cei dragi. :) Petrecere frumoasa maine! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. la multi ani, draga Fairytale! fie ca toate dorintele listate aici sa ti se îndeplineasca, repede, cât mai curând posibil!
    27 de ani este o vârsta superba! Bucura-te de tinerete si mergi vesela mai departe în viata, nu te lasa trasa înnapoi de "fantomele trecutului"!

    RăspundețiȘtergere
  4. Te-ai mai zbarcit la 27 de ani? Te subapreciezi draga mea.
    La multi ani si fie ca dorintele sa se transforme in realitate.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani ! Sa ti se indeplineasca dorintele,esti ca o floare abia deschisa,ai un pic de rabdare si fi mai optimista ,ca "va rasari soarele si pe strada ta"Multumim pentru tort,buuuunnn...si sampanie.Sa ai o zi minunata maine!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani, draga mea!
    Si tu esti balanta :) Zic asta pentru ca si eu ;)
    Esti foarte tanara la 27 de ani, te alinti :) De aceea consider ca ai tot timpul sa realizezi ceea ce ti-ai notat in lista de mai sus.
    Cred ca va fi bine numai ca tu intri putin cam prea repede in panica imediat ce ceva nu merge. :)
    Multumesc pentru tort, arata minunat, cred ca e de ciocolata. Preferatul meu :)
    O noapte buna si te rog sa-mi ierti intarzierea. Am incercat ceva mai devreme sa intru dar a intervenit ceva si n-am mai reusit. :(

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...