miercuri, 20 iulie 2016

Sfaturi utile pentru doamnele si domnisoarele care poarta sandale


Vara e perioada in care ne bucuram de faptul ca ne putem imbraca lejer si putem purta sandale .
Sunt o multime de tinute care merg perfect cu o pereche de sandale. Sezonul cald e in plina desfasurare, asadar, trebuie sa stii cum sa porti sandalele.

In primul rand tine cont de faptul ca nu trebuie sa astepti neaparat vara pentru a purta sandale. Multe dintre noi ne-am obisnuit sa le incaltam abia atunci cand vedem alte femei ca le poarta. Poarta sandale atunci cand simti ca e sufiecient de cald pentru tine. Bucura-te de ele de primavara devreme pana toamna tarziu.
Sandale cu Toc Gros si Platforma Albastru Electric X598-1
Daca este iarna si ai fost invitata la un eveniment care se desfasoara in interior, poti purta sandale. Sandalele arata mult mai bine decat pantofii si pot fi asortate intr-o multime de moduri.
Nu e o regula ca ele trebuie purtate doar vara. Daca vremea de afara nu e foarte buna, in sensul ca ploua, evita sa porti sandale. Nu cred ca ti-ai dori sa te murdaresti pe degetele de la picioare. Mai bine alege o alta pereche de incaltaminte mai potrivita.
Pana acum cativa ani, sa porti sandale cu sosete era considerat un adevarat dezastru vestimentar. Acum insa, e chiar la moda. Insa, bineinteles ca nu orice pereche de sandale poate fi purtata cu ciorapi sau sosete. Daca tinuta iti permite, poti insa opta pentru o astfel de alegere.
Daca alegi sa porti sandale, picioarele tale trebuie sa arate impecabil. Trebuie sa ai o pedichiura perfecta. Cu o pedichiura perfecta si o pereche de sandale potrivite, picioarele tale vor arata incredibil de bine.
Daca nu stii sa mergi pe tocuri, evita cat poti de mult sandalele cu toc inalt. Nu cred ca va fi placut sa arate lumea cu degetul dupa tine pe strada. Cel mai bine e sa alegi o pereche de sandale comode si potrivite pentru tine, pentru tinuta pe care vrei sa o adopti.
Sandale cu Platforma Albastru Electric S387-1
Sandalele fac parte din incaltamintea care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei. Daca esti in criza de sandale, comanda-ti o pereche noi de pe nicolestore.ro, un site de incredere, un site de pe care eu comand incaltaminte de calitate de fiecare data. 

Un comentariu :

  1. Ah <3 Ce-mi plac astea cu toc gros! <3 Eu in ultima vreme nu reusesc sa-mi mai gasesc papuci pe marimea mea. :(

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...