vineri, 8 iulie 2016

Hai in vacanta din stup!

Cu siguranță, sunt multe lucruri pe acest pământ fără de care viața nu ar mai exista. Apa, aerul, lumina sunt doar câteva elemente fără de care nu am putea supraviețui.

Dintre vietățile pământului, albinele pe lângă faptul că ne dăruiesc atâtea foloase, au un rol foarte important în menținerea echilibrului planetar. Fără ele, florile și plantele nu ar mai fi polenizate, și astfel acestea nu s-ar mai înmulți și evoluția lor s-ar opri.

Cum viața unei albine culegătoare e foarte scurtă în jur de 40 de zile, ar trebui să le dăm din când în când o scurtă vacanță, că doar o merită, din zori și până în seara ele nu se opresc o clipă.

-Vai, dar chiar simt nevoia unei pauze, spuse albinuța Zumzi odihnindu-și aripile pe o margaretă.

-Să știi că și eu aș avea nevoie de o vacanță. Am văzut zilele trecute în apropiere, un imens lac, iar oamenii stăteau la soare și se odihneau sorbind băuturi din pahare colorate. Cam așa mi-aș imagina și eu măcar câteva zile...undeva departe de stup, la soare, răcorindu-mă cu miere cu gheață și polen, spuse prietena albinuței Zumzi, Zumzărica.


- Ce spui, să ne facem uite aici în poieniță un loc asemănător. L-am putea numi ,, La Zumzărica,, Uite apa e aproape, luăm din stup polen și miere, facem aici un fel de mini bar, florile vor fi scaunele și uite așa tot stupul va lua o mică pauză de la adunat nectar, ce spui?


-Sună grozav,  cred că toate surorile și toți frații noștri vor fi încântați să audă de vacanță din stup

Și uite așa albinele noastre, au luat o scurtă vacanță, ca mai apoi să se reîntoarcă la jobul lor atât de important, pentru a le oferi oamenilor vacanța din stup, cu produse speciale de protecție solară bazate pe lăptișor de matcă și alte ingrediente esențiale, desigur fără parabeni și coloranți. 

Dacă și tu ești o albină lucrătoare, care nu stă locului o clipă, nu uita că și albinele își iau vacanță din când în când în când, iar cum vara e în plin sezon, nu uita să ai grijă de tine. Soarele arzător nu e tocmai prietenos, de aceea gama de protecție solară de la Complex Apicol Veceslav este soluția ideală pentru a te bucura de o vacanță de vis și un bronz sănătos. Produsele nu conțin parabeni și asigură o protecție ridicată împotriva razelor de soare nocive în timp ce hidratează pielea, protejând-o impotriva arsurilor. 


TU TE-AI PREGĂTIT DE VACANȚA DIN STUP? 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...