luni, 4 aprilie 2016

Review: Cremă pentru mâini Loncolor Ultra

Salutare dragele mele, revin in forta cu un review al unei creme pentru mâini de la Loncolor Ultra.

O să spuneți că Loncolor produce doar vopsea, dar iată că are și astfel de produse destinate îngrijirii corpului în general.

DESCRIEREA OFICIALĂ:

Destinată îngrijirii pielii mâinilor, crema pentru mâini Loncolor Ultra reunește în formula sa efectul de hidratare intensivă a provitaminei B5 cu proprietățile regenerante și antioxidante ale uleiului din sâmburi de struguri. Excelentă sursă naturală de elemente nutritive (acizi grași esențiali, vitamina E, steroli), uleiul din sâmburi de struguri oferă suplețe pielii mâinilor.





Lista de ingrediente:

Părerea mea:



Crema are un miros tare plăcut, am aplicat-o la nevoie, și intră destul de repede în piele. Nu trebuie aplicată o cantitate foarte mare pentru că e destul de consistentă. 

Nu îți dă senzația de gras sau uleios după aplicare decât dacă aplic o cantitate mai mare. Vă recomand să aplicați o cantitate mică pentru că textura este densă și riscați să vă simțiti pielea uleioasă. Aplicată cu moderație intră foarte repede în piele.

 Hidratează pielea și este ideală pentru persoanele care au pielea foarte uscată. La mine, nu e cazul, dar mi-a plăcut mirosul foarte mult la ea și senzația de catifelare după ce crema a intrat bine în piele pentru mult timp. Vine într-un ambalaj de 150 ml și deja a fost adjudecată de soțul meu care are pielea foarte uscată și a zis că e bună, să îi mai iau când o termină pe asta. La cât e de spornică crema, cred că îi va ajunge mult timp.



Această cremă a fost o revelație, nu mă așteptam să fie atât de bună și mai ales la prețul de nici 10 lei. 


VOI AȚI FOLOSIT ACEASTĂ CREMĂ?




6 comentarii :

  1. Suna tare bine si nu stiam ca Londa face creme :))

    RăspundețiȘtergere
  2. am vazut ca au creme de maini dar nu am incercat, oricum si daca as cumpara sotul pune stapanire si el are maile foarte uscate

    RăspundețiȘtergere
  3. Fain! :)
    Momentan am doua creme de maini pe care le folosesc din iarna. E clar ca sunt prea spornice pentru mine! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Are un pret foarte bun asa ca i-as da si eu o sansa!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...