luni, 11 aprilie 2016

Parfumul Infinite Love Piemonte Women- review

Parfumurile Infinite Love au fost pentru mine dragoste la prima vedere. Surpriza a fost pe măsură ,căci aceste parfumuri m-au încântat cu esențe puternice și m-au dus în povești nebănuite. V-am povestit despre primul parfum aici.

Parfumul prezentat azi seamănă foarte bine cu Cerruti Cerutti 1881. Eu nu l-am folosit pe cel din care este inspirat, nu îmi pot da cu părerea, dar vă pot spune despre Infinite Love Piemonte că îmi aduce aminte de un peisaj unde marea se contopește cu muntele. Mă duce cu gândul la cărări de munte, la aerul proaspăt al brazilor scăldați de briza marină.

Este un parfum nici floral, nici fructat, fiind mai mult o combinație de mosc, ambră, cedru, vanilie și lemn de santal. Este mult mai discret decât primul folosit de mine, și o să îl folosesc la vară, căci mi se pare mult mai fresh.



Prețul acestui parfum este foarte mic 59 lei pentru 50 ml, iar transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii. Parfumurile seamănă între ele, referitor la sticluțe și ambalaj, diferența este doar de esență, și fiecare are un sticker cu codul personalizat. Infinite Love Piemonte are codul K-034. Fiecare parfum are un cod corespunzător și puteți alege din gama: floral, oriental și fructat.





Este un parfum destul de persistent, o să îl folosesc mai mult la vară pentru că este foarte fresh, iar vara nu ai nevoie de parfumuri foarte tari și dulci. Vi-l recomand cu mare drag.

Dacă vreți să comandați un parfum, orientati-vă în funcție de aroma similară, căci parfumurile Infinite Love sunt inspirate din diferite parfumuri cu tradiție, însă într-o variantă unică, în care esența primează. Nu uitați că atunci când achiziționați un parfum nu contează prețul, ci doar esența și cât de bine acesta se potrivește personalității tale. 

O să vă povestesc și despre roll-on-ul de mai jos, într-o postare viitoare, vă spun doar atât: miroase grozav.


Parfumurile Infinite Love sunt mai mult decât parfumuri, mai mult decât un nume. Infinite Love înseamnă o experiență de neuitat, esențe fără pereche și promisiuni îndeplinite.


Mai multe parfumuri Infinite Love găsiți aici. Găsiți parfumuri și pentru bărbați.


6 comentarii :

  1. am citit pareri pozitive despre parfumurile lor, desi eu nu am incercat

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am purtat parfumul Infinite Love Piemonte, dar dacă conține aroma lemnului de santal, mă interesează! Mulțumesc pentru informație!

    Săptămână cât mai bună, Ella!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie-mi plac parfumurile pe baza de mosc, ambra, santal. :)

    Iti doresc o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am avut ocazia sa-l incerc ,dar dac are aroma de mosc imi place

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi plac parfumurile lor ♡

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat pana acum. Mersi frumos de recomandare :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...