joi, 14 aprilie 2016

Easter Wishlist from Dresslink

Nu știu cum sunteți voi, dar eu am o mare pasiune pentru rochii. Chiar dacă nu le port zilnic, dar îmi place să le am în garderoba mea. Tocmai de aceea, am intrat pe Dresslink în căutarea unor rochii drăguțe, căci acest site nu doar că are haine ieftine, dar și modele diverse, pentru toate gusturile.

Se apropie și sărbătorile pascale, bun prilej de a ne reînnoi și garderoba. Dacă vă plac rochiile florale, această rochie cu flori va fi o adevărată piesă vestimentară de efect. Recomandată pentru ținutele de zi, o astfel de rochie poate fi purtată la serviciu asortată cu un sacou sau bolero, sau în timpul liber. Prețul rochiei 5.05$

Mergând pe stilul floral, mi-a plăcut și această bluză din șifon, ușor largă, care maschează eventualele burtici :)



Sunt tare simpatice aceste clutch-uri. Nici nu sunt scumpe 3.56$.


Mi-a atras atenția și acest colier masiv.



Îmi plac culorile și îmi plac aceste sacouri tare drăguțe.




Am văzut că au accesorii pentru păr, și îmi place această betntiță pentru că îți poți aranja părul foarte ușor cu ajutorul ei. Prețul sub un dolar.


Am descoperit pe site-ul Dresslink lucruri tare drăguțe și pentru băiețelul meu de 6 ani.
Acest set este din bumbac amestecat cu poliester și costă doar 6.72$.



Chiar dacă nu am fetiță, deși sper în viitorul apropiat să apară, îmi plac la nebunie rochiile pentru fetițe. Ce drăguță și chic este această rochiță!!


DACĂ V-AU PLĂCUT ALEGERILE MELE, NU UITAȚI DE CUVINTELE ROȘII CARE VĂ CONDUC CĂTRE SITE, acolo veți afla mai multe detalii despre produse.
Pe Dresslink, transportul nu este gratuit, se calculează cam per produs și puteți afla prețul estimativ al transportului la Estimated Shipping Fee, de aceea comandați produse mai puține, pentru a nu plăti transportul prea mult. Produsele vin în maxim o lună, fie la poșta normală sau la poșta vamală. Nu se plătesc taxe, căci de regulă chinezii trec o valoare mai mică pe colet. Mărimile diferă de ale noastre, eu mă încadrez la Asian M sau L, mă ghidez tot timpul după măsurătorile de pe site care sunt diferite de la fiecare produs în parte.
NU UITAȚI CĂ PE SITE, ÎN FIECARE ZI SUNT PRODUSE LA 0.01 CENȚI, puteți alege un singur produs din această categorie. Nu vă gândiți că sunt haine de o calitate indoielnică, am avut surpriza să iau haine foarte bune la acest preț. Este doar un mod de-al lor de a-și răsplăti clienții.

HAVE A NICE SHOPPING DAY!

THANKS FOR STOPPING BY!


3 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...