joi, 14 aprilie 2016

Cămășile StarShinerS- un must have al primăverii

În ultimul an, număr pe degetele de la o mână, momentele în care mi-am cumpărat haine dintr-un magazin tradițional. Am cumpărat mult din mediul online și nu mai am nicio temere privind mărimile sau că produsul dorit nu va ajunge la mine.


Care sunt motivele care mă fac să revin mereu pe aceleași site-uri de haine?

1. Modele frumoase și diverse de haine.

2. Raportul calitate-preț.

3. Promoțiile și reducerile acordate clienților fideli.

Unul dintre site-urile mele preferate este StarShinerS. Aici am găsit mereu haine deosebit de frumoase, de o calitate exemplară, și multe, multe oferte. Dacă ar fi să descriu acest site prin 2 cuvinte, acestea ar fi:  eleganță și calitate .

Atrasă de ofertele lor, am găsit multe modele interesante de cămăși. Am nevoie de 2 cămăși pentru că serviciul impune o ținută elegantă, de aceea, am apelat la StarShinerS.

Sezonul cald a venit, astfel că m-am orientat către cămăși cu mânecă scurtă. Mi-a plăcut mult modelul de mai jos, o cămașă deosebită cu aplicații florale. Materialul este 70% bumbac, deci este o investiție foarte bună. Culoarea este plăcută, se potrivește oricărei femei indiferent de ten, și poate fi purtată cu o fustă sau o pereche de pantaloni.

Nu știu cum se face de îmi fug ochii după haine colorate și nu am putut trece cu vederea o cămașă roșie cu mâneci ușor bufante. 

LINK 


Dacă cele două cămăși de mai sus, sunt elegante și pretabile la birou, am ales o cămașă ce poate fi integrată în orice moment al zilei în tot felul de combinații. Nu am o astfel de cămașă în carouri și îmi doresc de foarte mult timp un astfel de model de bluză atât de versatil. Se poate purta cu o pereche de blugi și teneși, sau cu fustă, sunt atâtea variante în care această cămașă casual poate fi purtată.



E foarte greu să alegi de pe StarShinerS pentru că au atâtea modele deosebite, își vine să le adaugi pe toate în coș. Cine știe poate când voi câștiga la Loto :))



Pe StarShinerS veți găsi multe modele frumoase de haine pentru fiecare moment al vieții tale.


VĂ MULTUMESC PENTRU VIZITA/THANKS FOR STOPPING BY!



4 comentarii :

  1. ultima imi place, ma duc maine la magazinul lor sa vad si live ce au..si sa probez cate ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  2. iMI PLAC CAMASILE ALESE. mAI ALES PRIMA ESTE DEOSEBITA. bRAVO :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place camasa numarul doi foarte mult :)

    RăspundețiȘtergere
  4. imi plac camasile ,eu una nu am in garderoba decat o camasa pe care o port foarte rar

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...