miercuri, 9 martie 2016

OOTD- Rochie Bonprix cu imprimeu

Salutare, dragele mele! Ziua de 8 martie sper că a fost un motiv să vă simțiți iubibile, vorba unei melodii. Zilele acestea am fost foarte ocupată și nu am avut timp de toate lucrurile propuse.



AM PURTAT/I WORE:

Rochie/Dress- LINK

Rochia face parte din prima mea comandă de pe site-ul Bonprix. Am avut ceva emoții pentru că îmi era teamă cu mărimile. Sunt atâtea rochii Bonprix frumoase încât cu greu m-am putut decide, aș mai fi adăugat vreo 10 în coș cu siguranță.

Rochia este mărimea 38, iar conform măsurătorilor de pe site era mărimea potrivită pentru mine. Înțelesesem că ar trebui să îți iei haine cu 2 numere mai mici, însă dacă aș fi făcut acest lucru, rochia îmi venea mică. Dacă luam 36 îmi era prea mulată pe corp, și numărul 38 la această rochie a fost potrivită în cazul meu. Îmi place ca o rochie să stea lejeră pe mine,  să nu fie prea strâmtă, iar la acest model mulat pe corp, dacă e prea strâmtă, riști să se ridice rochia în timp ce mergi. 


Îmi place foarte mult rochia, materialul este calitativ, nu este deloc subțire, iar modelul alb cum pare în poză este un fel de argintiu, ușor lucios, contrastând foarte bine cu albastrul rochiei . Mânecile sunt din șifon, un material subțire, care permite ca această rochie să fie purtată din punctul meu de vedere în toate sezoanele. O mai găsiți și pe negru.


Când faceți o comandă pe Bonprix trebuie să știți că durează cam 2 săptămâni până vă ajung produsele, așa că să luați în calcul acest lucru când faceți o comandă.


Este o rochie mulată, nu are niciun fermoar la spate, care se potrivește ca o rochie de seară, la o ocazie mai specială, dar cred că o voi purta și la serviciu. Lungimea este decentă, după cum vedeți, mie îmi place, sunt tare încântată de alegerea mea.









Vă aștept impresiile cu privire la rochia mea Bonprix.

Vă mulțumesc pentru vizită!

Thanks for stopping by!



11 comentarii :

  1. Imi place rochia aceasta, iti vine foarte bine! Si eu intentionez sa plasez o comanda pe acest site si chiar eram in dubii cu marimile. Eu port L-XL si chiar nu m-as fi riscat sa iau produse cu 2 numere mai mici asa cum `se auzea ca trebuie facut``, ma bucur ca ai specificat si tu acest aspect desi sunt constienta ca depinde de model/articol vestimentar, poate modelul X chiar trebui comandat cu 2 marimi mai mic insa clar nu cred ca e o regula generala.
    S-o porti cu placere in continuare! :*
    Lara C.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e o regula, insa cred ca fiecare isi stie corpul si ce numere i se potrivesc. Eu port 36-38 asa ca mai mici exclus sa imi iau. Multumesc mult!

      Ștergere
  2. foarte fain modelul simerci de info cu marimile , vreau de mult saimicomand de la ei dar nu eram sigura daca se potrivesc sau nu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu port 36 38,ideea e să citești și părerile clientor ca să îți formezi O părere.Pupici

      Ștergere
  3. Foarte intersanta rochita, te prinde minunat! Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata binisor rochia, n-as fi crezut din pozele de pe site :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place foarte mult rochita, au produse foarte frumoase pe site.

    RăspundețiȘtergere
  6. frumusica tare rochita, iti vine bine :*

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte frumoasa rochita si iti sta super bine...pe acest site gasesti multe produse frumose dar pacat ca vine asa tarziu comanda :(

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...